Life

Gabriela Cristea, confesiuni unice de Crăciun: „Nu cred că am înțeles prea multe anul acela”

Gabriela Cristea a vorbit despre cum își petrece Crăciunul și cât de mult i s-a schimbat viața de când are două fetițe.
25.12.2022 | 20:25
Gabriela Cristea confesiuni unice de Craciun Nu cred ca am inteles prea multe anul acela
Gabriela Cristea, alături de soțul ei, Tavi Clonda. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a vorbit în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars despre ce înseamnă pentru ea Crăciunul și cum preferă să îl sărbătorească an de an.

Gabriela Cristea, copiată de internauți

Prezentatoarea show-ului „Mireasa: capriciile iubirii” de la același post tv a spus că s-au schimbat multe în stilul ei de viață de când au venit pe lume cele două fetițe, Iris și Victoria.

ADVERTISEMENT

Până la cele două nașteri, Gabriela nu a înțeles prea mult din spiritul acestei sărbători. Rolul de mamă a făcut-o să vadă lucrurile cu alți ochi.

Legat de Crăciun, Gabi susține că a devenit trend-setter, mulți furându-i ideea în decorarea casei.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult partea asta de decorat casa și în fiecare an încerc să abordez o nouă temă (…) În anul următor, după ce ne-am mutat aici, am decorat bradul nostru de Crăciun cu flori artificiale și după aceea foarte multă lume și-a decorat bradul așa cum l-am decorat eu.

Un an mai târziu, l-am decorat cu jucării de pluș și la fel, au fost foarte mulți care s-au luat după mine și l-au decorat cu jucării de pluș. Acum merg pe decorațiunile clasice, pentru că nu prea mai am timp să mă gândesc așa mult și mai bine stau cu fetele”, a povestit Cristea în reality-show-ului de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Primul Crăciun petrecut de Cristea cu Victoria, fata cea mare, a fost unul mai ciudat, mai agitat. Venirea în familie a lui Iris, cea de-a doua fetiță a mai echilibrat puțin situația, iar vedeta și Tavi Clonda au găsi, în sfârșit, acea armonie de sărbătoare.

„Am fost mai relaxată cu Iris”

„Cu Victoria am avut primul Crăciun relativ repede. Încă eram foarte protectoare. Nu cred că am înțeles prea multe în anul acela de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Foarte repede a venit și Iris la noi în familie și am fost mai relaxată cu Iris și a început să fie o sărbătoare care mie îmi place mult de tot și în care mă simt extrem de confortabil”, a adăugat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT