Life

Gabriela Cristea, de nerecunoscut fără machiaj! 

13.09.2020 | 16:21
Gabriela Cristea de nerecunoscut fara machiaj
Gabriela Cristea are trăsături nebănuite ale feței atunci când nu folosește produse de machiaj
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a făcut apariția fără machiaj. Vedeta de televiziune a uimit pe toată lumea și mulți n-au recunoscut-o când s-a afișat fără să fi folosit vreun produs de beauty.

Bruneta este una dintre cele mai influente și cunoscute prezențe de pe micul ecran. În această duminică le-a oferit tuturor un motiv de uimire. Fanii au reacționat pe măsură, când au văzut cum arată nemachiată.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda apelează ocazional, ca orice femeie, și la anumite trucuri de înfrumusețare. Însă, de această dată, Gabriela Cristea s-a afișat fără strop de make-up și a surprins prin multă naturalețe.

Gabriela Cristea, de nerecunoscut fără machiaj! Vedeta are trăsături nebănuite

Gabriela Cristea aproape că nu a fost recunoscută de către fanii săi, în cele mai noi postări de pe rețelele sociale. Vedeta s-a expus în fața tuturor fără să fie machiată și a avut parte de reacții foarte bune din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Mulți au lăudat-o pe Gabriela Cristea pentru modul în care s-a prezentat, într-o postare de pe Instagram. Fosta prezentatoare de la Kanal D are două fetițe cu care se mândrește foarte tare.

Însă, adesea, meseria de mămică nu este deloc una simplă. Motiv pentru care Gabriela Cristea le oferă femeilor care o urmăresc foarte multe sfaturi în acest sens.

ADVERTISEMENT

De curând, aceasta a prezentat o rutină de îngrijire în mediul online și s-a afișat în fața camerei de filmat fără machiaj. Vedeta a mărturisit și ce semne pe corp i-au lăsat cele două nașteri prin care a trecut până acum.

“Viața e făcută din momente și momente. Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi, pentru ca alte împliniri să-și facă loc în viața ta, dar și momente când trebuie să te refaci fizic.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea, de nerecunoscut fără machiaj! 
Gabriela Cristea este de nerecunoscut, fără pic de machiaj

Eu le-am parcurs cu bucurie pe toate, iar acum încerc să mă refac fizic după cele două nașteri și un surplus de kilograme care au lăsat semne vizibile pe corpul meu, vergeturile”, a fost susținut Gabrielei Cristea, pe Instagram.

ADVERTISEMENT