Life

Gabriela Cristea, gata să ia o decizie radicală în viața personală. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea, dispusă să facă un pas decisiv în domeniul privat. Cu ce trăiri se confruntă partenera lui Tavi Clonda.
27.11.2023 | 18:30
Gabriela Cristea gata sa ia o decizie radicala in viata personala Ce a patit sotia lui Tavi Clonda
Gabriela Cristea, dispusă să facă un pas decisiv în domeniul privat. Cu ce trăiri se confruntă partenera lui Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, a anunțat că este gata să ia o decizie radicală în viața personală. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda. Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit totul într-o filmare.

Gabriela Cristea, dispusă să facă un pas decisiv în domeniul privat. Cu ce trăiri se confruntă partenera lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea este dispusă să facă un pas decisiv în domeniul privat. Cu ce trăiri se confruntă partenera lui Tavi Clonda care poate fi urmărită pe micile ecrane de luni până vineri. În plus, este foarte activă în social media.

ADVERTISEMENT

Are o viață încărcată și un program care o epuizează, motiv pentru care ia în calcul să își schimbe obiceiurile zilnice. Mai mult decât atât, hotărârea este luată și pentru că bruneta este o persoană foarte matinală.

„Ce frumos este să stai așa pe multe materiale cu paiete. Ați spune că viața mea este doar simplă și liniștită și că nu mi se complică deloc, dar în fiecare zi se întâmplă câte ceva care îmi complică viața.

ADVERTISEMENT

Nu toată viața mea e doar o paietă și plină de sclipici. Mă bate un gând acum. Mă bate gândul să mă apuc de cafea. Voi cum v-ați apucat de cafea? Pentru că eu nu sunt băutoare de cafea și nu am fost niciodată.

Problema este că trezitul acesta de la 6 jumate îți aduce multe avantaje în sensul că ai timpul pe care îl ai la dispoziție, dar îți aduce și dezavantaje foarte, foarte mari pentru că pe la 2 așa te ia o nănuță, Doamne!

ADVERTISEMENT

Deci mă ia o nănuță pe la 2 de îmi vine să las tot, să trag mașina pe dreapta, de obicei mă prinde în trafic ora asta, și să mă culc. Deci, să mă apuc de cafea sau nu?”, a povestit Gabriela Cristea pe Internet, notează wowbiz.ro.

Gabriela Cristea, acuzată că consumă alcool la filmări

Gabriela Cristea este în vizorul oamenilor de foarte multă vreme. Unii i-au atras atenția că bea cafea doar pentru că a primit-o gratis, în timp ce alții au lansat acuzații grave la adresa ei spunând că a venit băută la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

O pagină foarte cunoscută de pe Instagram a dezvăluit că vedeta a apărut la filmări sub influența băuturilor alcoolice, însă în apărarea sa a sărit chiar partenerul de viață. Tavi Clonda susține că bruneta nu bea deloc.

În aceeași notă, Gabriela Cristea spune că nu și-ar permite să meargă în propria emisiune în stare de ebrietate. De asemenea, moderatoarea de la Antena Stars respectă emisiunea pe care o face de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT