Life

Gabriela Cristea, din nou în vizorul Viperelor Vesele! Comentariul care a declanșat uraganul

Gabriela Cristea a ajuns din nou în vizorul Viperelor Vesele! Se poate spune că e un adevărat război în mediul virtual în ultimele ore!
17.11.2023 | 17:45
Gabriela Cristea din nou in vizorul Viperelor Vesele Comentariul care a declansat uraganul
Gabriela Cristea, aspru taxată în mediul online. Foto: Antena Stars/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a făcut un comentariu care le-a inflamat pe Viperele Vesele, pagină de Instagram care dezvăluie dedesubturile show-urilor de televiziune. Prezentatoarea „Mireasa: Capriciile iubirii” a făcut referire la Vipere în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Le-a poftit să îi îmbrățișeze dosul!

Gabriela Cristea, taxată din nou

Unul dintre concurenții de la Mireasa a spus că pe internet se fac tot felul de afirmații despre participanții înscriși în acest show. În acel moment, Gabriela Cristea l-a sfătuit că nu trebuie să bage în seamă toate bârfele.

ADVERTISEMENT

Viperele au auzit comentariul făcut de soția lui Tavi Clonda și au reacționat imediat. Pagina de Instagram a reamintit, pentru nșpea oară de episodul în care Gabriela Cristea ar fi fost cam euforică la emisiune. Viperelor nu le-a picat deloc bine remarca pe care Gabriela a făcut-o la Mireasa.

Prezentatoarea de la Antena Stars, comentariu neașteptat: „Am dosul destul de mare”

Ce a spus, mai precis, prezentatoarea de la Antena Stars de și-a pus comunitatea de aproape 130.000 de persoane în cap? „Auzi, dar tu nu mai da așa… credibilitate tuturor, serios! Vrei să spun ceva? Probabil și de mine…

ADVERTISEMENT

Sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul destul de mare ca să aibă ce să îmbrățișeze! Acuma, serios, hai să nu ne hazardăm”, este comentariul făcut de Gabriela Cristea explicându-i lui Sergiu, partenerul lui Madi de la Mireasa să ignore speculațiile făcute pe seama sa.

Viperele nu s-au putut abține și au taxat-o aspru pe Gsbriela Cristea. Vedeta de televiziune a fost arătată cu degetul, din nou. Postarea a fost publicată azi, 17 noiembrie.

ADVERTISEMENT

„Înțelegem că atacul furibund împotriva comunității noastre, Viperele Vesele, petrecut ieri la Mireasa și Mireasa – Capriciile Iubirii, cu Gabriela Cristea în prim-plan, precizând locul – “dosul cât fotoliul” pe care și-ar dori ca membrii comunității noastre “să îl îmbrățișeze”. Un atac împotriva aflării adevărului. Un atac împotriva dezvăluirilor pe care noi le aducem în fața voastră, a publicului consumator de emisiuni tv.

Viperele Vesele, război total cu Gabi Cristea

În fapt, un atac deloc subtil îndreptat împotriva întregii presei independente, reprezintă modul în care E. S. R. a înțeles să își înceapă mandatul la cârma Antena Stars. Reacționăm și rugăm sutele de “nepoți” ai comunitatii noastre… Rugăm miile de oameni din showbiz-ul românesc, oameni care ne respectă și apreciază și care au fost ieri, în mod fățiș, jigniți, să refuze, de azi înainte orice contact cu Antena Stars… Indiferent dacă se bazează pe vreun contract sau nu”, notează Viperele Vesele în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Aceeași pagină de Instagram nu cere doar presei să boicoteze televiziunea Antena Stars, în lupta pe care o duce împotriva Gabrielei Cristea, ci și fanilor emisiunii să închidă televizoarele atunci când ea apare pe post. Război total, cu alte cuvinte!

„Rugăm, de asemenea, publicul să spună stop cenzurii! Stop abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasa și Mireasa – Capriciile iubirii! Închideți televizorul sau schimbați canalul. De luni până vineri între 14 și 17 spunem nu Antenei 1, iar între 19 și 21:30 spunem NU Antenei Stars”, mai scriu Viperele Vesele.

 

ADVERTISEMENT