Life

Gabriela Cristea, luată la rost după ce s-a pozat în platoul emisiunii de la Antena Stars: ”Arăți ca ultima babă”

Gabriela Cristea a ajuns din nou în atenția internauților, după ce a apărut în platoul show-ului pe care-l moderează la Antena Stars. Prezentatoarea TV a primit acuzații dure din partea fanilor.
06.06.2021 | 12:27
Gabriela Cristea luata la rost dupa ce sa pozat in platoul emisiunii de la Antena Stars Arati ca ultima baba
Gabriela Cristea, luată la rost după ce s-a pozat în platoul emisiunii de la Antena Stars: ”Arăți ca ultima babă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Urmăritorii frumoasei brunete au observat imediat un detaliu foarte important la podoaba capilară a vedetei. Mai exact, oamenii au remarcat că soția lui Tavi Clonda nu și-a mai vopsit de o vreme rădăcinile părului.

Avalanșa de comentarii a început imediat la adresa Gabrielei Cristea, care nu este pentru prima oară luată la rost de cei sunt atenți la activitatea pe care o desfășoară pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„E important să te duci cu plăcere la serviciu”, este mesajul lăsat de vedetă pe pagina de Instagram, unde a primit numeroase mesaje și critici din partea oamenilor.

Gabriela Cristea, atacată dur de internauți. Vedeta a apărut nevopsită

Așa a ajuns bruneta să fie asemănată cu o babă, în timp ce alte persoane au avut ceva de comentat legat de sprâncenele tatuate ale vedetei de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Mai vopsește-te la păr”, „Să te vopsești că se vede urât”, „Și cu părul alb… mai vopsește și tu rădăcinile alea, că arăți ca ultima babă. Bine îți face Oana!”, sunt câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

Din păcate, Gabriela Cristea nu este pentru prima oară în atenția fanilor. Frumoasa brunetă a primit acuzații și când a apărut cu pedichiura sărită, asta după ce s-a pozat într-o ținută sport, stând pe scările din casă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a fost taxată în repetate rânduri pentru diferite lucruri, printre care se numără încălțămintea purtată, mocheta din locuință sau pereții.

Gabriela Cristea, în atenția Oanei Zăvoranu. Ce spune actrița despre ea

Fosta gazdă de la „Noră pentru mama” nu a venit cu nicio replică în apărarea sa, nici măcar când a ajuns în vizorul actriței Oana Zăvoranu, care consideră că este una dintre persoanele care primesc lucruri ”moca”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a primit și o poreclă din partea vedetei de la Antena 1, și anume Hipo Mocangeala. Nu a fost uitat nici partenerul de viață al prezentatoarei, Tavi Clonda.

„Hipo Mocangela… pe pled. Ea nu o fi auzit de no bâzz? Vezi că au din abundență Regina Regească și Cătă Barosanu. 

Apar căpușele așa… Chiar dacă Tăviță stropește… Și ea vrea să își protejeze familia, mă”, a spus recent Oana Zăvoranu despre Gabriela Cristea, în emisiunea sa de pe Youtube.

ADVERTISEMENT