Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezastru în afaceri! Noroc cu banii de la Mireasa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se descurcă prea bine în afaceri! Prezentatoarea și cântărețul au cifre dezastruoase, conform rapoartelor pe care le-au depus.
05.06.2023 | 13:30
Gabriela Cristea si Tavi Clonda dezastru in afaceri Noroc cu banii de la Mireasa
Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au mare noroc în afaceri. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au parte de prea mare baftă în afaceri! Prezentatoarea de la Antena Stars și cântărețul au noroc cu aparițiile lor televizate, dar și cu reclamele pe care le fac în mediul online, în special pe Instagram, la o gamă largă de produse.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezastru în afaceri. Profituri modeste spre deloc pentru celebrul cuplu

Vedeta de la Antena Stars și soțul ei, cântăreț de profesie, și-au încercat norocul cu business-uri în afara televiziunii, doar că… socoteala de acasă nu s-a nimerit cu cea din târg.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două firme pe numele lor, conform datelor oficiale de la Ministerul de Finanțe. Vedeta de la Mireasa și-a deschis, nu de mult, o afacerea Gale SHOP. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, pe anul trecut, cu această întreprindere, Gabi a avut mai degrabă pierderi decât câștiguri.

Afacerea prezentatoarei „Mireasa: Capriciile iubirii” este încă la început, lucru important de precizat. Gabriela speră ca, în timp, firma ei să producă veniturile scontate și, mai mult ca sigur, din pierderile de până acum a avut câte ceva de învățat.

ADVERTISEMENT

Firma cu care Gabriela Cristea vinde produse pe internet, debut pe minus

Gabriela Cristea și-a înregistrat firma de produse handmade, de la obiective decorative până la haine, în luna octombrie a anului trecut. În câteva luni, vedeta Antenei Stars nu a atins vreun profit demn de menționat, din contră. Cu o cifră de afaceri de doar 1.429 de lei, Cristea are un profit cu minus în față până la ora actuală. Mai precis, -21.839 lei.

Firma soției lui Tavi Clonda este încadrată, în codul CAEN, la categoria „comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”. Firma e plătitoare de TVA din 1 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Oare Tavi Clonda se descurcă mai bine din cântat? Nici în cazul soțului prezentatoarei Gabriela Cristea lucrurile nu stau tocmai bine… Chiar deloc! Tavi Clonda Production SRL, căci sub această firmă își desfășoară activitatea ca muzician, a fost înființată undeva în anul 2015.

Tavi Clonda nu are concerte? Bani extrem de puțini câștigați din muzică

În ultimul an, Tavi Clonda a fost ”pe roșu”, pe toată linia! Conform datelor obținute în exclusivitate de FANATIK, artistul a înregistrat o cifră de afaceri de doar 5.000 de lei pe tot parcursul anului trecut, în scădere față de ultimele raportări cu 84%.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fel ca în cazul soției sale, profitul dă tot cu minus: -22.422 lei! Mai mult de atât, SRL-ul cu care Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, își asigură spectacolele prin țară înregistrează și datorii de 43.924 de lei.

Clonda a avut, însă, de-a lungul carierei sale muzicale, și ani ceva mai buni la capitolul câștiguri. Conform istoricului cifrelor raportate de soțul prezentatoarei de la „Mireasa: Capriciile iubirii”, cel mai bun an a fost 2015, cel în care și-a lansat afacerea.

Atunci a avut un profit net de 16.727 lei. Alți ani buni pentru cântărețul Tavi Clonda au fost 2017 și, culmea, anul pandemiei, 2020. Acesta a avut câștiguri de 13.464 de lei, respectivi 10.866, însă raportat la activitatea sa, nici aceste sume nu sunt tocmai grozave.

gabriela cristea și tavi clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, un cuplu de succes pe micile ecrane, dar nu și în afaceri. Foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda câștigă, totuși, din aparițiile de la Antena Stars

Trebuie spus că Gabriela Cristea și Tavi Clonda reușesc să se întrețină din banii pe care îi iau din televiziune. Mai precis, în ultimii ani au fost implicați în tot felul de proiecte, la Antena Stars.

Cei doi au fost prezenți în reality-show-uri despre familia lor. „Fetele lui Tavi” și „Mămici de pitici cu lipici” sunt emisiunile în care aceștia au apărut episod de episod, la Antenă.

Pe lângă „Capriciile iubirii”, Gabriela Cristea va mai realiza un reality dedicat iubirii, tot la Antena Stars. Este vorba despre date-show-ul „Te iubesc de nu te vezi”.

 

ADVERTISEMENT