News

Gabriela Firea, atac la USR: ”Subiectul rechinilor imobiliari, inventat de opoziție”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei susține că subiectul „rechinilor imobiliari” a fost inventat de opoziție pentru a fi folosit împotriva sa.
24.04.2024 | 19:32
Gabriela Firea atac la USR Subiectul rechinilor imobiliari inventat de opozitie
Gabriela Firea susține că USR a inventat tema rechinilor imobiliari Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și-a propus să demonteze această „temă toxică de campanie” și că USR luptă doar cu „rechinii răi”, nu și cu „rechinii buni”, care le sunt prieteni și obțin autorizații de construcție.

Gabriela Firea, atac la USR

Președintele PSD București mai spune că social-democrații sunt cei care vor binele Capitalei și că mediul de afaceri trebuie să fie un partener întrucât creează locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fac o precizare despre un subiect care este mult accentuat, inclusiv în această campanie electorală, şi care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici şi în campania precedentă.

S-a spus şi despre mine şi despre Robert Negoiţă şi despre Daniel Băluţă: ‘Bine, ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari’.

ADVERTISEMENT

Vreau, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria şi cu toate argumentele profesionale şi mai ales legale, să demontez această temă toxică de campanie. Şi oricine doreşte să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun să vină cu argumente, nu cu lozinci. (…)

Eu consider că mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi pentru că mediul antreprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afaceri riscă şi plătesc taxe şi impozite la stat şi trebuie să fie partenerul oricărei societăţi normale şi profesioniste şi a reprezentanţilor acestei societăţi, indiferent că vorba de consilieri, de primari, preşedinţi de consilii judeţene, miniştri, parlamentari”, a spus Gabriela Firea la evenimentul de lansare a candidatului PSD Daniel Băluţă pentru un nou mandat la Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

Subiectul rechinilor imobiliari, inventat de opoziție

Senatoarea a reiterat ideea că socal-democrații sunt cea mai bună soluție pentru București, susținând că cei de la USR sunt cei care au inventat „acești rechini”.

„Nu, noi cei de stânga vrem să avem locuri de muncă bine plătite pentru salariaţi şi vrem să avem dezvoltare pentru oraş, iar cetăţenii din municipiul Bucureşti, în această perioadă de îngheţ total, au beneficiat de scumpirea tuturor apartamentelor cu peste 30% pentru că s-a găsit această explicaţie halucinantă – să nu mai construim în Bucureşti că vin rechinii.

ADVERTISEMENT

S-a blocat pentru toată lumea, dar nu şi pentru prieteni, pentru că, ce să vezi, sunt rechinii buni, rechinii drăguţi şi amabili care s-au activat şi acum, în această perioadă, şi îi vedem.

Asta este manipularea, asta este campania făcută pe minciună şi pe ură şi mai ales pe dezinformare şi noi nu putem lupta decât dacă cetăţenii sunt alături de noi.

Am vrea să mai distrugem un mit – mitul că primarii social-democraţi sunt în stare doar de proiecte sociale, pomeni cum li se mai spune.

Cred că suntem conştienţi că în întreaga viaţă trebuie să avem grijă de dezvoltare a comunităţilor, dar şi de fiecare om în parte, a mai spus candidata PSD la Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT