ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban. Dezvăluirile Primarului Capitalei despre afacerea cu măști

Autor: Adrian Baciu | 03.08.2020 | 10:28
Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban. Dezvăluirile Primarului Capitalei despre afacerea cu măști
Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban. Dezvăluirile Primarului Capitalei despre afacerea cu măști. Foto: hepta.ro

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă dur pe premierul României, Ludovic Orban, într-un scandal izbucnit recent pe tema măștilor de protecție.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, șeful Executivului a afirmat că o firmă, abonată la reţeaua Primăriei Capitalei, a contestat licitaţia pentru achiziţionarea măştilor destinate persoanelor defavorizate.

Replica de la primărie a venit foarte rapid. Firea consideră rușinos faptul că şeful Guvernului caută țapi ispășitori pentru că el și echipa sa nu sunt capabili să achiziționeze aceste măști.

ADVERTISEMENT

Gabriela, atac dur la adresa lui Ludovic Orban. Dezvăluirile acesteia despre afacerea cu măști

Duminică, Ludovic Orban a venit cu dezvăluiri extrem de grave îndreptate în direcția Primăriei din București și a spus că că licitația pentru achiziția de măști de protecție nu s-a finalizat deoarece un ”abonat al Primăriei a depus contestație”.

Riposta din partea Gabrielei Firea a fost una pe măsură. Aceasta a scris pe Facebook: ”Ruşinos! Nu sunt capabili să asigure măştile de protecţie promise populaţiei şi găsesc ţapi ispăşitori!

ADVERTISEMENT

Premierul insistă să acopere incompetenţa guvernului în mai multe privinţe dar şi în cea a achiziţiei măştilor de protecţie promise populaţiei, aruncând pisica în curtea altora! Este a doua oară când afirmă la televizor că firma care a contestat licitaţia pentru măşti este “abonată la contracte cu Primăria Capitalei”.

Firea acuză și ea firma luată în vizor de Orban

La rândul ei, Firea acuză și ea această firmă de faptul că a blocat licitaţii importante la Primăria Capitalei şi aminteşte că a atenţionat de mai multe ori public cu privire la contestatarii de profesie, iar premierul ar putea rezolva această problemă dacă ar vrea.

ADVERTISEMENT

”Dacă premierul merge înainte cu aceste insinuări murdare la adresa mea, şi a colegilor mei de la Primărie, o să-l ajut public să rezolve problema spinoasă, indicându-i public persoana din anturajul sau care ar putea contacta direct şi amical acţionarii acestei firme, transmiţându-le că nu este corect şi moral ce fac! Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului! Hoţii strigă hoţii!”

Prima oara am tăcut, crezând că e dezinformat! Dar văd că persistă în eroare!  Da, este abonată această firmă la Primăria Capitalei, dar nu la contracte, ci la contestaţii!  

ADVERTISEMENT

Și nouă ne-au blocat nenumărate licitaţii pentru achiziţia unor produse şi/sau servicii extrem de importante pentru bucureşteni”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!