News
notix pixel id

Gabriela Firea, făcută de rușine de propriul fiu! Tudor a picat BAC-ul cu o notă foarte mică

03.07.2020 | 10:21
Gabriela Firea, făcută de rușine de propriul fiu! Tudor a picat BAC-ul cu o notă foarte mică
Gabriela Firea: ”Sunt comparată cu primari care au 3,4 mandate”. Sursa Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a trăit rușinea vieții ei, după ce Tudor Firea, fiul ei cel mare, a picat Bacalaureatul.

Tânărul a luat o notă rușinoasă, rezultatele de la BAC făcându-i chiar și pe părinți să se mire de punctajul minim.

Băiatul a pus burta pe carte în toamnă, însă în sesiunea din vară a luat o notă greu de trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, criticată pentru notele de la BAC ale lui Tudor

Primarul Capitalei a trecut prin emoții mari în 2014, după ce Tudor Ștefan (25), fiul pe care îl are regretatul ei soț, Răsvan Firea.

Tudor Ștefan Firea a picat examenul de Bacalaureat în 2014, cu notele 1.2 la Limba Romană , 5.15 la Istorie și 3.6 la Sociologie.

ADVERTISEMENT

Fostul elev de liceu a promovat BAC-ul în toamnă, însă nici atunci cu note foarte mari. Tudor Firea a luat la BAC 7 la Limba Română, 8.05 la Sociologie, cu media finală de 6.73.

Doi ani mai târziu, datorită mamei sale, băiatul le ținea lecții despre viață tinerilor care doresc să studieze. ” Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…)

ADVERTISEMENT

Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățatură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți.”, le spunea Tudor Firea, în 2016, celor 97 de elevi olimpici într-o gală în care au fost premiați de către Primăria Generală, cu câte 1.000 de lei și o tabără la mare.

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a fost căsătorită de două ori. Din prima căsătorie, cu Răsvan Firea, trecut în neființă în 2010, ea îl are pe Tudor Ștefan, iar din mariajul cu Forin Pandele s-au născut David Petru (8 ani) si Zian Mihail (5 ani).

ADVERTISEMENT

După decesul tatăl lui său, Tudor Firea a moștenit 144.375 de euro, după ce mama sa a vândut o casă cu suma de 240.625.

Gabi Firea, în scandal cu fiul vitreg

Răsvan Firea, primul soț al vedetei, mai are un băiat dintr-un mariaj anterior, pe nume tot Răzvan. Primarul Capitalei este într-un război continuu cu acesta, în special de când tatăl lui a trecut în neființă, în 2010, în urma unui atac cerebral,  după ce nu l-a anunțat că înmormântarea este cu o zi după data stabilită.

ADVERTISEMENT

” Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va rămâne numele meu și după căsătoria cu Florin (n.r. Pandele)”, spunea, la un moment dat, fosta jurnalistă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri