News

Gabriela Firea, la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Sectorul 2: „Locuitorii de aici s-au săturat de mizerie, nepăsare și vinovați închipuiți”

Gabriela Firea, la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Sectorul 2: „Împreună, punem bazele orașului dorit de oameni, București”
25.04.2024 | 11:00
Gabriela Firea la lansarea candidaturii lui Rares Hopinca la Sectorul 2 Locuitorii de aici sau saturat de mizerie nepasare si vinovati inchipuiti
Gabriela Firea, convinsă de Rareș Hopincă va fi noul primar al Sectorului 2 / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, președintele PSD București, a participat, miercuri, la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2. „Împreună suntem mai puternici”, a transmis Firea.

Firea: „Rareș Hopincă, viitorul primar al Sectorului 2”

Gabriela Firea, președintele PSD și candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, a participat, miercuri, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2.

ADVERTISEMENT

„Am participat alături de premierul României și președintele PSD Marcel Ciolacu, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, deputata și președinta organizației PSD Sector 2 Rodica Nassar, senatoarea și președinta PNL Sector 2 Monica Cristina Anisie, deputatul George Tuță, candidatul PSD PNL la Primaria Sectorului 1 și ceilalți colegi din conducerea organizațiilor din București la lansarea candidaturii colegului nostru Rareș Hopincă, viitorul primar al Sectorului 2”, se arată într-un mesaj postat de Gabriela Firea pe contul Facebook.

Gabriela Firea a declarat că obiectivele principale pentru Capitală sunt îmbunătățirea transportului în comun, combaterea poluării, semafoare inteligente, investiții în infrastructură, școli, clădiri, parcuri.

ADVERTISEMENT

„Parcuri și clădiri îngrijite, intersecții semaforizate inteligent, investiții în școli, spitale, pasaje și poduri, bulevarde largi, un transport comun civilizat și lupta cu poluarea – sunt obiectivele noastre principale pentru București. „ÎMPREUNĂ suntem mai puternici! Și tot ÎMPREUNĂ putem să punem bazele ‘Orașului dorit de oameni’, București!”, scrie Firea.

„Nu mai avem nevoie de experimente în București”

Președintele PSD București s-a declarat convinsă că cetățenii Sectorului 2 „s-au săturat de mizerie, nepăsare și vinovați închipuiți” și că în Capitală nu mai este nevoie de „experimente” și de primari care au câștigat voturi prin „furt”.

ADVERTISEMENT

„Sunt convinsă că bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2, așa cum au făcut locuitorii întregii Capitale, s-au săturat de mizerie, nepăsare și vinovați închipuiți.

Nu mai avem nevoie de experimente în București! Ne-am convins cu toții, din experiența ultimilor patru ani, că primarii care au câștigat voturi prin furt și minciună nu au fost în stare să lucreze pentru oameni, pentru bucureșteni”, spune Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

„Bucureștenii merită mai mult”

După ce PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați la Primăria Generală, Gabriela Firea a spus că a acceptat să candideze la PMB „pentru bucureșteni” și că locuitorii capitalei merită altă administrație decât cea din ultimii patru ani.

„Am acceptat să intru în cursa pentru Primăria Capitalei pentru oameni, pentru bucureșteni! Merită mai mult decât au avut în ultimii patru ani și am dovedit alături de echipa social-democrată că punem oamenii pe primul loc!”, a scris Firea.

ADVERTISEMENT