News

PNL exclude orice sprijin pentru Piedone la Primăria Generală. Ionuț Stroe: „E simplu să te afișezi cu lăutari în piață, mâncând parizer”

PNL exclude orice susținere pentru Piedone la Primăria Capitalei. Oferta acestuia este un „circ” și nu mai trebuie comentate „scenarii-fitil”
15.04.2024 | 21:45
PNL exclude orice sprijin pentru Piedone la Primaria Generala Ionut Stroe E simplu sa te afisezi cu lautari in piata mancand parizer
PNL spune că Primăria Bucureștiului nu înseamnă afișare cu lăutari și consum de parizer prin piețe / Foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone
ADVERTISEMENT

PNL exclude să-i ofere sprijin lui Cristian Popescu Piedone (PUSL) la alegerile pentru Primăria Bucureștiului, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, calificând drept „circ” oferta electorală a primarului Sectorului 5.

PNL: Nici un sprijin pentru Piedone

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a precizat, luni, că este exclus orice sprijin pentru Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Generală , solicitat să comenteze informații vehiculate și potrivit cărora PSD ar înclina pentru un ajutor în favoarea lui Piedone, nemulțumit de rezultatele în sondaje ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la funcția deținută de Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scanariul acesta avanat de dvs ar fi cea mai mare greşeală”, a spus Ionuț Stroe, la Prima News.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor a apreciat că funcția de primar general înseamnă răspundere pentru milioane de cetățeni ai Capitalei și că Cristian Popescu Piedone nu are o campanie care să denote seriozitate și care să fie la înălțimea acestor exigențe.

ADVERTISEMENT

„Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin”, a spus Stroe.

„E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu”, a explicat liderul PNL Sector 4.

ADVERTISEMENT

Stroe: „Nu trebuie comentate scenarii-fitil”

Purtătorul de cuvânt al PNL a estimat că nu trebuie comentate „scenarii-fitil” despre Piedone. Stroe a mai arătat că Cristian Popescu „are o mişcare scenică şi audienţe impresionate pe internet”, dar că medicul Cătălin Cîrstoiu „are un bagaj de cunoştinţe, un proeict, are experienţă şi o bună reputaţie” și că abia când se va intra în miezul dezbaterilor se va termina cu „circăria”.

„E cât se poate de evident, avem un candidat, de ce vorbim despre Piedone? De ce comentăm aceste scenarii fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”.

ADVERTISEMENT

„Abia aştept să ajungem la momentul dezbaterilor, când se va fi terminat cu circăraia asta, cu pozele frumoase făcute prin târguri şi oboare”, a completat Stroe.

 

 

ADVERTISEMENT