News

Gabriela Firea nu renunță la București. Ce planuri are pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

29.09.2020 | 23:32
Gabriela Firea nu renunta la Bucuresti Ce planuri are pentru un nou mandat la Primaria Capitalei
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, cu toate că a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei.

Mai mult, Firea e în continuare tentată să recâștige Capitala, pentru că s-ar fi atașat „foarte mult” de cetățenii din București.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat Antena 3, Firea a discutat cu Mihai Gâdea despre planurile sale de viitor și a făcut o analiză a greșelilor din actualul mandat.

Gabriela Firea se gândește să candideze pentru alegerile prezidențiale din 2024

M-am ataşat foarte mult de bucureşteni, sunt de 30 de ani bucureşteancă (…) iubesc Bucureştiul, ţin la oameni, am venit cu plăcere la serviciu. Probabil am şi greşit din entuziasm, din dorinţa de a face multe deodată, de a intra în diferite zone în care simţeam că nu s-a făcut mare lucru. De exemplu, în domeniul Sănătăţii”, și-a început Firea discursul.

ADVERTISEMENT

Fostul primar general al Capitalei crede că a greșit atunci când și-a propus să facă prea multe lucruri în același timp.

Foarte multe investiţii în Sănătate, în aparatură de ultimă generaţie, în locuinţe pentru medici, să nu mai plece în străinătate, în cursuri de specializare pentru medici, investiţii în domeniul social, proiecte care ţin de familiile din Bucureşti – proiectele pt femeile însărcinate, naşterea copilului, cuplurile infertile, de asemenea, persoanele cu dizabilităţi – despre toţi aceşti oameni domnul care va fi viceprimarul Capitalei a spus că vor fi nişte atârnache. A-i face pe bucureşteni atârnache, mie mi s-a părut pur şi simplu de neacceptat”, a completat Firea.

ADVERTISEMENT

Firea regretă că nu s-a înțeles cu Victor Ponta, liderul Pro România, cel care i-ar fi pus bețe în roate la actualele alegeri locale din 27 septembrie 2020.

Victor Ponta își doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale de peste patru ani, dar eu nu-mi doresc, clar, să candidez la prezidenţiale. I-am spus chiar lui că doresc să particip la modernizarea Bucureştiului, iar dumnealui poate să participe la prezidenţiale”, a explicat Firea. Un târg pe care i l-ar fi propus lui Ponta, dar care nu s-a concretizat niciodată.

ADVERTISEMENT