Alegeri 2024

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, vizită la Depoul Dudești. ”Toți oamenii muncii merită întreg respectul nostru”

Șefa PSD București, care candidează la Primăria Capitalei, și președintele social-democraților s-au întâlnit cu angajații STB.
01.05.2024 | 16:53
Gabriela Firea si Marcel Ciolacu vizita la Depoul Dudesti Toti oamenii muncii merita intreg respectul nostru
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, vizită la Depoul Dudești Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cei doi lideri PSD și-au petrecut Ziua Muncii la Depoul Dudești, alături de angajații Societății de Transport București (STB) ale căror doleanțe le-au ascultat și cărora le-au promis că vor face eforturi pentru a le crește veniturile.

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, vizită la Depoul Dudești

Premierul le-a transmis un mesaj de apreciere interlocutorilor săi și i-a asigurat că social-democrații vor face toate eforturile pentru ca veniturile acestora să crească.

ADVERTISEMENT

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri.

Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un transport public modern.

ADVERTISEMENT

De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esențiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este prețuit! Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea: ”Toți oamenii muncii merită întreg respectul nostru”

La rândul său, candidata social-democrată la Primăria Capitalei și-a arătat aprecierea față de angajații STB și a reamintit câteva dintre „realizările” mandatului său pentru transportul în comun din București.

„1 Mai alături de lucrătorii din transportul public bucureştean. Am mers împreună cu premierul şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu la angajaţii STB, cei pentru care nu există libere de sărbători, care muncesc permanent pentru ca bucureştenii să poată ajunge la serviciu, la rude sau prieteni şi oriunde au nevoie.

ADVERTISEMENT

De Ziua Internaţională a Muncii mă înclin în faţa tuturor oamenilor care, de multe ori pe nevăzute, ţin în mişcare Capitala şi această ţară. Toţi oamenii muncii merită întreg respectul nostru. Niciodată nu este un efort prea mare să ne gândim la condiţii moderne de muncă şi la salarii mai bune.

Locul unui primar este printre oameni! Acolo am fost în mandatul trecut şi tot acolo voi fi după alegerile din 9 iunie. (…)

Am achiziţionat 400 de autobuze noi Otokar, Euro 6, şi 130 de autobuze hibrid Mercedes care se aflau toate pe străzi când am finalizat mandatul.  Am atras 370 de milioane de euro pentru achiziţia celor 100 de tramvaie, 100 de autobuze electrice şi 100 de troleibuze noi care circulă acum în Capitală”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat...
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: Aveam nevoie de un şoc!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
A MURIT PREȘEDINTELE într-un ACCIDENT AVIATIC! Informația, confirmată OFICIAL
A MURIT PREȘEDINTELE într-un ACCIDENT AVIATIC! Informația, confirmată OFICIAL
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a...
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Trei zodii care urăsc să rămână singure. Sunt mereu în căutare de iubire
Trei zodii care urăsc să rămână singure. Sunt mereu în căutare de iubire
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii