Life

Gabriela Prisăcariu, aspru criticată. Gestul făcut de soția lui Dani Oțil: ”Nu mai există bun simț”

Gabriela Prisăcariu a ajuns să fie aspru criticată de internauți. Gestul făcut de soția lui Dani Oțil nu a putut trece neobservat pe internet.
06.04.2023 | 19:08
Gabriela Prisacariu aspru criticata Gestul facut de sotia lui Dani Otil Nu mai exista bun simt
Gabriela Prisăcariu, aspru criticată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de ceva timp. Cei doi au devenit și părinți și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Chiar și așa, vedeta, mai atrage din când în când critici din partea urmăritorilor ei.

Gestul făcut de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil este extrem de activ pe rețelele de socializare. La fel este însă și soția sa, Gabriela Prisăcariu. Dacă pe el îl cunoaștem de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 de ani buni, iată că soția lui este model și de asemenea, promovează numeroase produse pe internet.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori s-a întâmplat însă ca Gabriela Prisăcariu să fie ținta unor critici dure. Internauții nu iartă pe nimeni, iar acest lucru este valabil și în cazul altor vedete, precum Gabriela Cristea care la rândul ei a trecut printr-o situație similară.

Și totuși ce a făcut Gabriela Prisăcariu de i-a enervat atât de tare pe internauți? Un simplu video postat avea să stârnească un val de reacții. Vedeta postează constant fel de fel de imagini atrăgătoare pe internet, iar asta în ciuda faptului că a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

În ultimul clip video postat însă, Gabriela Prisăcariu a lăsat la vedere mai mult decât era cazul. Sau cel puțin asta a observat o mare parte dintre urmăritorii săi. Soția lui Dani Oțil poartă o bluză albă, mulată și transparentă, astfel că întreg abdomenul ei se vede destul de clar.

Val de critici pentru soția lui Dani Oțil

Evident, au fost persoane care au apreciat-o pentru modul în care arată. Alți internauți însă au fost cu mult mai duri. Unii spun că s-a afișat aproape goală, în timp ce alții spun că astfel de imagini ar fi trebuit să fie ținute doar pentru soțul ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unele persoane au trecut la critici mai dure. Sunt oameni care au acuzat-o că nu are bun simț și că se folosește de corpul ei pentru ” a face bani” pe Instagram. De cealaltă parte, alții au spus că ce se vede în imagini nu este în niciun caz ”frumusețe”.

”Doamne, dar ce ai față aia așa lungă și slabă?”/ ”Încă puțin și te postezi goală. Oricum, cam asta ai făcut acum, că se vede tot. Ce se vede aici ar trebui să vadă numai soțul tău”/ ”Păcat că se promovează astfel de modele, asta nu e frumusețe”/

ADVERTISEMENT

”De fapt, ce voiai să ne arăți?”/ ”Îți place mult să nu porți sutien, Dani nu e gelos?”/ ”Ți se văd sfârcurile. Nu mai există bun simț. Să ne arătăm pe Instagram tot, dar tot, doar așa se fac banii”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT