Life

Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă. Cum arată acum iubita lui Dani Oțil

12.04.2021 | 15:49
Gabriela Prisacariu sia filmat burtica de gravida Cum arata acum iubita lui Dani Otil
ADVERTISEMENT

Deja în al doilea trimestru de sarcină, Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă pe Instagram și le-a arătat fanilor cum arată acum abdomenul ei. Iubita lui Dani Oțil se bucură de această perioadă și ține zilnic legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale. 

Gabriela Prisăcariu și matinalul de la Antena 1 au făcut marele anunț în urmă cu două săptămâni, primind sute de mesaje din partea fanilor și a altor vedete.

ADVERTISEMENT

Blondina a precizat că sarcina decurge normal, însă nu are voie să facă efort fizic în această perioadă, lucru care o afectează destul de tare, fiind o persoană pasionată de sport.

Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă. Cum arată acum iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cum arată acum abdomenul ei în al doilea trimestru de sarcină. Vedeta nu a dezvăluit care este sexul copilului și vrea să mai aștepte până să facă acest anunț.

ADVERTISEMENT

Se pare că sarcina nu i-a afectat silueta de invidiat vedetei, care a dezvăluit, cu puțin timp în urmă, că are multe pofte culinare și pfereră mâncăririle sățioase.

Gabriela Prisăcariu
Așa arată burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

În urmă cu câteva săptămâni, Dani Oțil și-a anunțat fanii că va deveni tătic în stilul său caracteristic, plin de umor, ținând în brațe pisica lui și a Gabrielei Prisăcariu. „Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…

ADVERTISEMENT

Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil”, a scris prezentatorul TV pe contul de Instagram.

Iubita lui Dani Oțil, nemulțumită de restricțiile Covid

Restricțiile din weekend pentru limitarea răspândirii coronavirusului îi dau bătăi de cap Gabrielei Prisăcariu, nemulțumită de aglomerația din Capitală. Aflată în traficul din București, vedeta consideră că închiderea magazinelor la ora 18 este o măsură extrem de nepotrivită, pentru că multe persoane se înghesuie la cumpărături din această cauză.

ADVERTISEMENT

„Ați observat și voi că de când este programul ăsta scurt în weekend, oamenii sunt foarte răi, parcă au devenit așa, sălbatici. Ne înghesuim peste tot, la terase, la cumpărături, la mall, super nervoși. Am văzut super multe accidente.

Am venit repede acasă, că mă sperie ce se întâmplă în oraș, ce se întâmplă cu noi. Oricum, foarte bună măsura asta până la ora 6, până atunci putem să ne înghesuim liniștiți toți la terase, la mall, la cumpărături, e foarte bine!”, a transmis iubita lui Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT