Sport

Portarul lui CS Mioveni se apără după golul dubios încasat în meciul cu CFR Cluj. ”Nu am văzut mingea”   

CFR Cluj a obținut al șaptelea succes consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1 grație unui gol dubios încasat de portarul echipei CS Mioveni. Fotbalistul argeșean a explicat ce s-a întâmplat la faza din minutul 36.
13.12.2021 | 12:19
Portarul lui CS Mioveni se apara dupa golul dubios incasat in meciul cu CFR Cluj Nu am vazut mingea
Alin Iustin Popescu primeste un gol in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si CS Mioveni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 17 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fără să forțeze prea mult, CFR Cluj a bifat al șaptelea succes la rând în campionat 1-0 cu CS Mioveni. Unica reușită a venit în minutul 36 după un șut din afara careului al lui Valentin Costache.

Deși execuția CFR-istului nu a fost una în forță, l-a surprins pe portarul echipei vizitatoare care a rămas țintuit pe linia porții, fără reacție.

ADVERTISEMENT

Iustin Popescu: ”Dacă stătea cineva pe respingere, poate mai aveam o șansă”

Iustin Popescu a fost titularizat de antrenorul echipei din Mioveni, Alexandru Pelici, în meciul cu CFR Cluj, deși numărul 1 al argeșenilor, între buturi, este Răzvan Ducan.

De altfel, Iustin Popescu a bifat ultimele meciuri tocmai împotriva echipelor angrenate în lupta pentru titlul național, FCSB și CFR Cluj, iar acest lucru a trezit inevitabil și suspiciuni.

ADVERTISEMENT

La faza din minutul 36 al meciului cu CFR, Popescu a încasat un gol după un șut nu puternic, dar ce-i drept plasat, al lui Valentin Costache.

Reacțiile nu au întârziat să apară, cei mai mulți apreciind că Popescu ar fi avut timp să reacționeze și, eventual, chiar să-și salveze echipa. Portarul a explicat ce s-a întâmplat la faza cu pricina.

ADVERTISEMENT

”Mister (Alexandru Pelici, antrenorul echipei CS Mioveni – n.r.) ne-a arătat că doi jucători trebuie să stea pe respingere la cornerele lui CFR Cluj. Costache a șutat, iar eu am fost mascat și nu am văzut nimic. Erau foarte mulți jucători pe direcție.

Am vrut să văd printre picioarele lor și am făcut un pas spre dreapta. Dar nu am văzut mingea. După meci, antrenorul de portari mi-a zis că trebuia să stau pe loc și mai aplecat. 

ADVERTISEMENT

Costache a dat și cu puțin efect și nu am văzut nimic. Trebuia să fiu mai atent. Am făcut un pas spre dreapta, asta a fost greșeala mea. Dar poate dacă stătea cineva pe respingere, poate mai aveam o șansă. Mister a insistat foarte mult cu fazele fixe, dar, din păcate, nu s-a respectat”, a explicat portarul într-o intervenție la Pro X.

Iustin Popescu spune că și-a făcut datoria la Cluj

Iustin Popescu are 28 de ani și este cel mai experimentat dintre cei patru portari din lotul celor de la CS Mioveni. Acesta pare să fi fost și argumentul pentru care Alexandru Pelici l-a titularizat în meciul cu CFR Cluj.

”Nu m-a surprins că am fost titular. Am vorbit cu mister cu 3 zile înainte de meci și mi-a zis că urmează două partide grele, cu Dinamo și FCU Craiova, și că trebuie să-l menajeze pe Ducan. A spus «Vreau să te bag. E un meci greu, am nevoie de experiență».

După 5-6 meciuri pe bancă e greu. Nu am aceeași încredere ca în Liga 2, când jucam meci de meci. Din punctul meu de vedere a fost OK, cred că mi-am făcut datoria. Toată echipa a făcut un joc bun”, a mai spus Iustin Popescu.

Acesta a fost titular doar în primele două etape din actualul sezon, ulterior Răzvan Ducan devenind numărul 1 în poarta echipei din Mioveni.

ADVERTISEMENT
Tags: