Life

Ce se întâmplă, de fapt, cu Kate Middleton după operația suferită. Anunț oficial despre starea Prințesei de Wales

Ce se întâmplă cu Kate Middleton după operația suferită în ianuarie. Anunț oficial despre starea de sănătate a Prințesei de Wales.
01.03.2024 | 14:48
Ce se intampla de fapt cu Kate Middleton dupa operatia suferita Anunt oficial despre starea Printesei de Wales
Ce se întâmpl cu Kate Middleton după ce a suferit o operație abdominală. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Kate Middleton după operația abdominală suferită în ianuarie. Palatul a făcut un anunț oficial despre starea Prințesei de Wales.

Ce se întâmplă cu Kate Middleton după operația din ianuarie. Anunț oficial

În ianuarie, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului, la un spital privat din Londra. La finalul lunii, Prințesa de Wales a fost externată și a ajuns acasă, la Windsor.

ADVERTISEMENT

Încă de la început, Palatul Kensington a precizat că soția Prințului William se va recupera acasă și nu-și va lua angajamente publice până după Paște.

Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în spațiul public încă de la finalul anului 2023. Pe internet au apărut diverse speculații și teorii despre ce se întâmplă cu aceasta, deși este cunoscut faptul că se recuperează în urma operației.

ADVERTISEMENT

După ce Prințul William s-a retras de la slujba memorială a nașului său, Regele Constantin, care a decedat în ianuarie 2023, au apărut și mai multe teorii în legătură cu absența lui Kate Middleton.

Fiul Regelui Charles al III-lea a invocat un “motiv personal” pentru lipsa de la slujbă. Un expert regal a spus că decizia moștenitorului tronului ar fi putut “trage un semnal de alarmă”, potrivit Daily Star.

ADVERTISEMENT

După aceste speculații, s-a emis o declarație oficială privind recuperarea Prințesei de Wales. Un purtător de cuvânt a ținut să precizeze că vor fi actualizări doar atunci când va fi cazul.

“Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va fi plecată până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când ceva va fi semnificativ”, au transmis oficialii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, purtătorul de cuvânt a făcut precizări în legătură cu starea soției Prințului William. Acesta a spus despre Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, că “se simte bine”.

De ce este nevoită Kate Middleton să se recupereze pentru o perioadă îndelungată

După ce au apărut informațiile privind operația lui Kate Middleton, un expert a explicat de ce ar fi nevoită Prințesa de Wales să se recupereze mai mult timp. Perioada de recuperare depinde foarte mult de tipul intervenției chirurgicale.

“În cazul operațiilor abdominale, majoritatea oamenilor vor sta în spital de la patru, până la șapte zile. După operația laparoscopică, perioada de spitalizare este redusă la două până la patru zile. Depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut exact.

Dacă un pacient ajunge la ATI, mai mult ca sigur perioada de spitalizare se extinde. Apoi recuperarea este anevoioasă. Pot trece două luni sau mai mult până când pacientul se simte confortabil și se poate mișca natural și fără dureri”, a explicat Dr. Deborah Lee pentru Express.co.uk.

ADVERTISEMENT