Sport

Gafe uluitoare în Hermannstadt – FC Botoșani! Ducan le „mânâncă” din nou meciul moldovenilor. Video

Eroare halucinantă în Hermannstadt - FC Botoșani. Balaure și portarul Căbuz le-au făcut cadou moldovenilor golul prin care Mailat a deschis scorul
19.04.2024 | 19:05
Gafe uluitoare in Hermannstadt  FC Botosani Ducan le mananca din nou meciul moldovenilor Video
Gafe uluitoare în Hermannstadt - FC Botoșani! Ducan le „mânâncă” din nou meciul moldovenilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După FC Voluntari, a venit rândul lui FC Botoșani să primească un cadou din partea celor de la Hermannstadt. După o pasă total neinspirată a lui Sivliu Balaure, Cătălin Căbuz a ieșit haotic din poartă la golul cu care Sebastian Mailat, fotbalistul propus la FCSB, a deblocat tabela de marcaj.

Hermannstadt, cadou după cadou în play-out. După FC Voluntari, FC Botoșani a beneficiat și ea de o eroare a moldovenilor

Scăpată de grijile retrogradării și fără cupele europene drept obiectiv, deoarece clubul e în insolvență, cei de la Hermannstadt nu par a se mai concentra la fel de tare în play-out și fac erori imense în meciurile cu echipele din subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Astfel, după partida cu Voluntari, în care Hermannstadt a pierdut din cauza hențului lui Mihai Butean, sibienii au „comis-o” grav și cu FC Botoșani. Mailat a deschis scorul în minutul 61, după ce a primit o pasă excelentă de la Silviu Balaure.

Mingea îl căuta pe Cătălin Căbuz, dar a ajuns la fotbalistul Botoșaniului, care a profitat și care a marcat al doilea său gol din acest sezon, după reușita din etapa precedentă, când moldovenii au câștigat, scor 4-1, cu FC U Craiova 1948. – vezi faza AICI

ADVERTISEMENT

Sibienii, în inferioritate numerică din minutul 24

Seria erorilor făcute de fotbaliștii lui Hermannstadt a început încă din prima repriză. În minutul 24, echipa lui Marius Măldărășanu, care vineri, 19 aprilie, a împlinit 49 de ani, a rămas în inferiotate numerică.

„Centralul” partidei, Sebastian Colțescu, i-a arătat direct cartonașul roșu lui Alessandro Murgia. Italianul a fost eliminat pentru un fault extrem de dur asupra lui Eduard Florescu.

ADVERTISEMENT

Ducan, din nou „groparul” lui FC Botoșani

Din păcate pentru ei, moldoveni n-au reușit să țină până la final de 1-0 și au fost egalați în prelungiri. În minutul 90+3, Sebastian Colțescu a dictat fault pentru Hermannstadt, după un atac stupid al lui Kaprof.

Neguț a luat mingea să bată și, deși balonul era poziționat lateral stânga, la aproximativ 25 de metri de poarta lui Răzvan Ducan, a reușit să îl învingă pe goalkeeperul lui FC Botoșani. Nu este pentru prima dată când FC Botoșani ia gol în prelungiri în acest sezon, iar Ducan are o parte de vină.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestui rezultat, FC Botoșani e pe locul 14, cu 18 puncte, trei mai puține decât FC Voluntari, prima formație aflată deasupra zonei fierbinți din play-out.

ADVERTISEMENT