Fotbal intern

Galeria FCSB-ului, reacție dură după anunțul Guvernului: „E o decizie absurdă!”

08.03.2020 | 14:35
Galeria FCSBului reactie dura dupa anuntul Guvernului E o decizie absurda
Galeria FCSB. Sursă foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

În urma anunțului făcut de Guvernul României, duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa cu porțile închise. Galeria „roș-albaștrilor” a avut o reacție dură pe rețelele de socializare și numesc decizia luată de Guvern „absurdă”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Reacția galeriei FCSB-ului după anunțul făcut de Guvern

Galeria FCSB-ului a reacționat după ce meciul cu Universitatea Craiova se va juca fără suporteri: „În urma deciziei Guvernului Romaniei, urmată de confirmarea din partea LPF, vă anunțăm că meciul din această seară se va juca fără spectatori.

Considerăm decizia ca fiind una absurdă, venită într-un moment total nepotrivit, o decizie venită cu doar câteva ore înainte de startul partidei. Nu avem ce face însă, sunt lucruri care nu țin de organizarea noastră”.

ADVERTISEMENT

Adunările cu peste 1.000 de oameni vor fi interzise până la finalul lunii

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a vorbit despre situația prin care trece România și a anunțat că inclusiv meciurile de fotbal vor fi afectate de coronavirus: Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri.

S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Pentru activitățile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a mai spus Raed Arafat.

Totodată, FRF a anunțat că se întrerupe vânzarea biletelor pentru meciul dintre România U21 și Danemarca U21:

ADVERTISEMENT

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.

De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată”, s-a arătat în comunicatul FRF postat pe pagina de Facebook.

  • 5 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat
ADVERTISEMENT