Sport

Galeria Rapidului, decizie de ultimă oră înainte de meciul cu Farul: „Băieții noștri se vor simți ca acasă”

Galeria Rapidului a decis să facă deplasarea la meciul cu Farul de la Ovidiu. Replică acidă pentru echipa lui Gheorghe Hagi.
04.05.2023 | 16:17
Galeria Rapidului decizie de ultima ora inainte de meciul cu Farul Baietii nostri se vor simti ca acasa
220 de suporteri va avea Rapidul la meciul cu Farul de la Ovidiu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a luat decizia să facă deplasarea la Ovidiu pentru meciul cu Farul pentru a-i susține pe jucătorii lui Mutu după victoriile cu FCSB și CFR Cluj.

Galeria Rapidului va fi prezentă la meciul cu Farul: „Lipsa suportului nostru ar fi total un dezavantaj”

În mod surprinzător, Peluza Nord Rapid a revenit asupra deciziei de a boicota meciul cu Farul, după ce „marinarii” au primit din nou un număr minim de bilete: „Deplasare la Ovidiu! Rapidul înfruntă Viitorul sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, iar situația legată de numărul biletelor o cunoaștem toți. Ne-au fost alocate 220 de bilete, din păcate, un număr mult prea mic pentru suflarea rapidistă”.

ADVERTISEMENT

Echipa are șanse reale să prindă ultimul loc de cupele europene, iar suporterii „albi-vișinii” vor să fie alături de jucători în această încercare: „Credem că lipsa suportului nostru ar fi total în dezavantajul FC Rapid 1923”.

Fanii „giuleșteni” au dat o replică acidă celor de la Farul: „Având în vedere experiențele anterioare și lipsa unor încercări oficiale de mediere a situației, o nouă absența a noastră ar crește riscul ca echipele comunale și fără suporteri, precum Viitorul, sau cele care ar trebui să fie în prima ligă de peste graniță, să continue aceste practici împotriva suporterilor”.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului e în continuare revoltată: „Nici brigăzile peluzei nu vor putea participa în efectiv complet”

În același comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook a grupării, Peluza Nord Rapid a transmis un mesaj pentru toți suporterii care își doresc să facă deplasarea la Constanța: „În primul rând, dorim să ne prezentăm scuzele față de frații rapidiști care își doresc și nu vor avea ocazie să participe la acest meci, urmând a vă anunța că împreună am decis să ne prezentăm sâmbătă în limita locurilor disponibile.

Din păcate, nici brigăzile peluzei nu vor putea participa în efectiv complet, dar chiar și așa, vă garantăm tuturor că toți cei prezenți vor ține steagul sus cu mândrie pentru toată Familia Rapid și că băieții noștri se vor simți ca acasă, în drumul spre victorie.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru că suntem convinși că veți înțelege situația și ne pare rău că nu vom putea fi împreună toți pe stadion. Hai Rapid!”, se mai arată în final.

Rapid speră în continuare la un loc de cupă europeană

Rapid e la patru puncte distanță de locul trei, ocupat de CFR Cluj, ultimul care asigură participarea în cupele europene. În cazul în care Universitatea Cluj va învinge în finala Cupei României pe Sepsi, se va califica în preliminariile Conference League și echipa care termină pe locul patru.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în fața liderului Farul, Rapid poate urca în clasament pe locul patru, aflându-se la doar un punct dde Universitatea Craiova, care are un meci dificil în Gruia cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT