Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bocciu” propune boicotarea fotbalului românesc de către suporteri: „Nu se mai poate! Trebuie să luăm decizia împreună”. Video exclusiv

Liviu Ungurean aka Bocciu a luat foc după ce suporterii Rapidului n-au intrat la meciul cu Sepsi. Giuleștenii au protestat, iar acum liderul de galerie propune un boicot uriaș.
11.04.2023 | 13:33
Bocciu propune boicotarea fotbalului romanesc de catre suporteri Nu se mai poate Trebuie sa luam decizia impreuna Video exclusiv
Bocciu propune boicotarea fotbalului românesc de către suporteri Nu se mai poate! Trebuie să luăm decizia împreună. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului sunt foc și pară după înfrângerea de la Sf. Gheorghe, acolo unde au pierdut cu Sepsi, scor 0-2. Nu rezultatul a fost însă marea problemă, ci faptul că nu toți fanii alb-vișinii au putut intra pe stadion. Din acest motiv, galeria Rapidului a părăsit în minuutl 15 sectorul care îi era destinat.

Liderul de galerie al Rapidului vrea să boicoteze fotbalul românesc: „50% din oameni pe stadion pentru noi”

Liviu Ungurean, cunoscut sub pseudonimul de „Bocciu”, nu poate trece peste ceea ce s-a întâmplat la Sf. Gheorghe. Aproximtiv 300 de fani giuleșteni n-au putut intra în stadion să își susțină favoriții. Liderul de galerie al Rapidului a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că pregătește un boicot pe arenele din România.

ADVERTISEMENT

„Ne mai gândim, că poate ar trebui să lăsăm stadionul gol-goluț 2-3 etape. Peste tot! Să nu mai mergem nicăieri! Nu știu ne mai gândim. Vreau să vorbim cu toți băieții, cu toată lumea. Trebuie să luăm decizia împreună. Pentru că nu se poate.

Dacă stăm să ne uităm până acum doi ani de zile când a revenit Rapid în Liga 1, stadioanele erau goale în toată țara. De când a revenit galeria Rapidului și Rapidul, au început să se umple stadioanele. Toate galeriile au început să ia amploare, au început să se organizeze din nou, dar lumea stă ascunsă și nu se vorbește despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Voi știți că 50% dintre oamenii care vin pe stadion vin să vadă galeria Rapidului, că fotbalul românesc e în mocirlă. La ce nivel e fotbalul și la ce nivel e atmosfera de pe stadion?

Domnul Stoichiță, fiind un stâlp al FRF și care e cu domnul Burleanu zi de zi, ar trebui să ne cheme la o discuție pe toți liderii de galerie din România și să încercăm să schimbăm aceste legi care sunt făcute”, a declarat Liviu Ungurean, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță sare în ajutorul ultrașilor și asigură că Federația Română de Fotbal va răspunde afirmativ dorinței fanilor. „Sigur că va avea loc această discuție și eu nu vorbesc gratuit. Am mai avut discuții. Dar eu cred că aseară că era mai bine dacă rămâneați. Rapid fără voi își pierde foarte mult din potență. Eu aseară consider că dacă nu plecați meciul lui Sepsi era mult mai greu.

Eu cred că fără voi au avut un moment în care s-au desumflat. Săpunaru dacă voi erați acolo, poate nu rata. Voi sunteți o parte din forța Rapidului”, a declarat directorul tehnic al FRF.

ADVERTISEMENT

„Echipa a fost solidară cu galeria”

Liviu Ungurean nu este de acord că meciul de la Sf. Gheorghe s-a pierdut din cauza faptului că jucătorii lui Adi Mutu au cântat cu galeria înainte de meci. Liderul peluzei din Giulești a tras concluziile după ce Rapid a pierdut primul meci din play-off. În primele două etape, alb-vișiniii au remizat cu CFR Cluj și cu Farul.

„Și-a dorit mai mult victoria Sepsi. Au intrat din nou pe vârfuri. Și i-a luat pe sus Sepsi și au câștigat, așa cum se întâmplă în fotbal. Până la urmă e un sport. Echipa a fost solidară cu noi galeria pentru că noi formăm un întreg.

Și dacă noi am decis să ieșim afară, am ieșit pentru că afară erau 300 de rapidiști. Noi nu acceptăm. Tu ai accepta să mergi la masă să mănânci fără copiii tăi? Nici eu n-am acceptat să stea frații mei afară”, a adăugat „Bocciu”.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT