News

Galina, o moldoveancă de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Ce spun anchetatorii

Sfârșit tragic pentru Galina, o moldoveancă de 33 de ani. Tânăra a fost găsită moartă, în această săptămână, pe o plajă din Italia.
30.08.2023 | 23:11
Galina o moldoveanca de 33 de ani a fost gasita moarta pe o plaja din Italia Ce spun anchetatorii
Sfârșit cumplit pentru Galina, o moldoveancă de 33 de ani plecată în Italia. A fost găsită moartă pe o plajă. Sursa foto: Facebook / Corriereadriatico.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Galina, o tânără moldoveancă în vârstă de 33 de ani, a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni pe o plajă din Italia. Anchetatorii analizează cu atenție sfârșitul tragic al fetei. Aparent, pare a fi vorba de un înec, însă sunt deschise și alte piste.

Sfârșit cumplit pentru Galina, o moldoveancă de 33 de ani plecată în Italia. A fost găsită moartă pe o plajă

În prima zi a acestei săptămâni, trupul pe jumătate gol al femeii a fost descoperit pe plaja din Porto Sant’Elpidio, în provincia Fermo, regiunea Marche. S-a constatat că acesta aparține unei femei în vârstă de 33 de ani, informează Corriere Adriatico.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, nu s-a cunoscut identitatea victimei. Tânăra nu avea asupra ei niciun document de identitate. Ulterior, aceeași publicație din peninsulă a venit cu date noi și extrem de importante din acest caz.

Anchetatorii au identificat victima. E vorba de Galina Banea, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani. Aceasta sosise în Italia cu doar două luni în urmă, notează publicația italiană citată.

ADVERTISEMENT

Identificarea identității cadavrului a fost rapidă. S-a datorat tatuajului de pe încheietura mâinii drepte a tinerei. De notat că trupul Galinei a fost descoperit într-o poziție care nu sugera semne vizibile de violență. Ea era întinsă pe spate, cu brațele încrucișate pe piept și cu pumnii strânși.

Datele preliminare venite după o primă inspecție a cadavrului de către medicul legist au confirmat că femeia a murit înecată. Cu toate acestea, circumstanțele care au dus la înec rămân neclare.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au 3 scenarii de lucru

O altă publicație din Italia, La Stampa, scrie că procuratura din Cizmă examinează în prezent trei scenarii posibile. Conform primului, cel mai puțin probabil, fata ar fi putut să se înece în mod accidental, în timpul ce se scălda noaptea.

Un al doilea scenariu, ceva mai plauzibil, spune că femeia s-ar fi putut afla în dificultate în timp ce înota, fiind abandonată de cei alături de care era. În fine, ultimul scenariu, poate cel mai grav, indică posibilitatea ca înecul să fi fost indus intenționat, transformând cazul într-unul de omor.

ADVERTISEMENT

Un martor a oferit niște detalii care pot deschide o pistă interesantă în acest caz tragic. Acesta le-a declarat criminaliștilor că a văzut-o pe Galina plimbându-se în compania a doi bărbați în seara morții ei. Ulterior, ambii au fost identificați și interogați la poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: