Life

Gândăcelul colorat ce aduce noroc la tine în casă. Nu e bine să-l omori dacă-l vezi în apartament

Insecta colorată care atrage șansa în locuință. Specialiștii spun că nu este indicat să o ucizi dacă intră în spațiul personal.
16.08.2023 | 12:25
Gandacelul colorat ce aduce noroc la tine in casa Nu e bine sal omori dacal vezi in apartament
Insecta colorată care atrage șansa în locuință. Specialiștii spun că nu este indicat să o ucizi dacă intră în spațiul personal. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Gândăcelul colorat ce aduce noroc la tine în casă. Nu e bine să-l omori dacă-l vezi în apartament. Experții spun că este util în horticultură și agricultură pentru că mănâncă până la 3.000 de păduchi de plante sau acarieni.

Insecta colorată care atrage șansa în locuință. Specialiștii spun că nu este indicat să o ucizi dacă intră în spațiul personal

Insecta colorată care atrage șansa în locuință. Specialiștii spun că nu este indicat să o ucizi dacă intră în spațiul personal pentru că este asociată adesea cu norocul și binecuvântarea. Mai exact, este vorba de buburuză.

ADVERTISEMENT

Cunoscută și sub denumirea de mămăruță, despre aceasta se crede că reprezintă un semn de șansă dacă ajunge la tine în casă sau se așază pe tine. Se spune că lucrurile se vor îmbunătăți considerabil în viața ta.

De asemenea, prezența acestei insecte în locuință este un semn al transformării și al schimbării, o dovadă că lucrurile se pot modifica într-un fel pozitiv. Atunci când o buburuză intră în casa ta aduce cu sine o energie de apreciere și gratitudine.

ADVERTISEMENT

Totodată, sugerează că ești apreciat pentru tot ceea ce faci. Printre semnificațiile simbolice ale gărgărițelor se mai numără prosperitatea, dragostea, sănătatea și vindecarea. Ele au o energie bună și vindecătoare.

„Când o gărgăriță aterizează asupra ta, simbolizează norocul”, a declarat în urmă cu ceva vreme Jenelle Kim, doctor în medicină chineză, expert în wellness și mindfulness, notează doctorulzilei.ro.

ADVERTISEMENT

O buburuză moartă spune că „renașterea și schimbarea vin în calea ta. Simbolizează nevoia de a te ierta și de a merge înainte”, a mai adăugat expertul în sănătate, mai arată sursa citată anterior.

Bubuzură care stă pe o plantă
Bubuzura aduce noroc dacă intră în casă. Sursa foto: Wikipedia.org

Buburuza, un mesager al îngerilor

Buburuza este și un mesager al îngerilor. În anumite credințe se crede că acestea sunt spirite protectoare, prezența lor putând fi interpretată ca un semn că ai alături de tine ghizi spirituali care te duc pe calea cea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Atunci când aterizează asupra ta mămăruța poate fi văzută ca un memento pentru a simți recunoștință și apreciere pentru norocul și binecuvântările care au avut loc deja în existența ta. Folosește insecta ca o oportunitate de a te conecta cu tine însuți!

ADVERTISEMENT