Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gardoș ar risca 1 milion de euro pentru Chiricheș la FCSB: „E un simbol”

Florin Gardoș face lobby pentru ca prietenul său Vlad Chiricheș să ajungă la FCSB. Expertul Fanatik ar da și 1.000.000 de euro dacă ar fi în locul lui Gigi Becali.
18.07.2023 | 13:41
Gardos ar risca 1 milion de euro pentru Chiriches la FCSB E un simbol
Gardoș ar risca 1 milion de euro pentru Chiricheș la FCSB: „E un simbol”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș este așteptat să semneze cu FCSB. Liber de contract după despărțirea de Cremonese, căpitanul echipei naționale a României are pe masă o ofertă colosală din partea lui Gigi Becali, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Florin Gardoș îl vrea pe Vlad Chiricheș la FCSB: „E un brand, un simbol”

Florin Gardoș și Vlad Chiricheș au jucat împreună la FCSB în perioada 2012-2013. Căpitanul echipei naționale e așteptat cu ardoare de Gigi Becali, care e dispus să îi ofere fundașului central în vârstă de 33 de ani și 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate în cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș a militat pentru transferul lui Chiricheș la vicecampioana României.

(n.r. – ai risca 1.000.000 de euro să îl aduci pe Chiricheș?) Sincer, da, aș risca. Da, pentru că el pe lângă faptul că în momentul de față e un jucător de Serie A, chiar dacă a retrogradat, și e căpitanul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

E un brand, reprezintă ceva pentru echipa asta și nu e doar fotbalistul Chiricheș. E un model, e un simbol, lumea ar veni mai mult în jurul echipei și ar însemna ceva.

Dacă știam situația de la CFR, nu îl mai aduceam pe fundașul central sud-african și încercam să îi aduc pe Burcă sau pe Yuri. Dar poate nu voiau cei de la CFR să îi vândă în Liga 1”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Impresionat de cuplul Haruț – Dawa

Florin Gardoș a rămas suporter al FCSB-ului și după ce a pus ghetele în cui. Fostul stoper a fost cu ochii pe prima etapă, în special pe jocul roș-albaștrilor de la Tg. Jiu, câștigat cu FC U Craiova, scor 3-1. Gardoș a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Joyskim Dawa și Denis Haruț.

„Au jucat bine și chiar mă gândeam înainte de emisiune că l-am tot criticat pe Dawa sezonul trecut, dar trebuie lăudat când joacă bine. Îi plac contactele, duelurile, e un jucător foarte atletic. A deposedat, pe final a avut Craiova o ocazie și a respins foarte bine în corner. A făcut un meci bun.

ADVERTISEMENT

Haruț mi-a plăcut mereu. Sezonul trecut era singurul fundaș central care pasa bine. Doar că n-a prea avut meciuri”, a adăugat Gardoș.

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță și va putea fi urmărită LIVE DOAR pe pagina FANATIK.RO, cu începere de la ora 10:30. Ulterior, emisiunea va fi în premieră pe canalele de Facebook și YouTube, de la ora 17:30, în zilele de luni, marți și vineri.

Gardoș ar risca 1 milion de euro pentru Chiricheș la FCSB: „E un simbol”

ADVERTISEMENT