Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Fanatik SuperLiga, marți, 18 iulie 2023. Horia Ivanovici, Mihai Rotaru, Adrian Mititelu, Sorin Cârţu, Gigi Mustaţă

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici se întoarce marți, 18 iulie, s-a văzut, live numai pe FANATIK.RO. Analiza Dinamo - Univ. Craiova cu Cârțu, Lupu, Vochin, Gardoș, dar și Daniel Șendre, unul dintre foștii lideri DDB şi invitaţi de marcă prin telefon: Mihai Rotaru, Adrian Mititelu, Sorin Cârţu, Gigi Mustaţă
17.07.2023 | 19:22
Video Fanatik SuperLiga marti 18 iulie 2023 Horia Ivanovici Mihai Rotaru Adrian Mititelu Sorin Cartu Gigi Mustata
Fanatik SuperLiga, marți, 18 iulie, cu Horia Ivanovici și invitații Sorin Cârțu, Dănuț Lupu, Andrei Vochin și Florin Gardoș. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După pre-sezon, Horia Ivanovici revine în forță și vă invită să urmăriți o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, aflată la al doilea sezon. Ștafeta va rămâne la cote înalte și marți, 18 iulie, de la ora 10:30. Cea mai tare emisiune din media sportivă românească se vede LIVE în exclusivitate pe FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, marți, 18 iulie! Horia Ivanovici analizează Dinamo – Universitatea Craiova cu invitații Sorin Cârțu, Dănuț Lupu, Andrei Vochin, Florin Gardoș și Daniel Șendre

Odată cu startul noului sezon a venit vremea „Să facem show” la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele, laptopurile sau orice alt device cu o conexiune bună la internet și fiți pe fază să aflați de la Horia Ivanovici și invitații săi cele mai interesante informații din sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a făcut spectacol în sezonul trecut, având la dispoziție o SuperLigă extrem de incendiară. Noul sezon propune o întrecere infernală cu FCSB, Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova la start. Astfel, FANATIK SUPERLIGA va ține pasul, iar show-ul este garantat cu discuții „aprinse” după fiecare etapă.

În startul sezonului, la FANATIK SUPERLIGA puteți fi la zi cu cele mai tari informații din fotbalul românesc despre transferuri. Totodată, veți asista la cele mai pertinente analize după fiecare meci cu FCSB, Rapid, Farul, Universitatea Craiova sau Dinamo în prim-plan. Revenirea „alb-roșiilor” în prima ligă a încins atmosfera.

ADVERTISEMENT

Va fi o nouă ediție spectaculoasă cu invitații Sorin Cârțu, Dănuț Lupu, Andrei Vochin, Florin Gardoș și Daniel Șendre. Vor fi analizate toate reacțiile după ultimul derby al primei etape Dinamo – Universitatea Craiova. Totodată, pregătim terenul pentru derby-ul care este cap de afiș la sfârșitul săptămânii, FCSB – Dinamo.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de gală. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, direct pe site-ul FANATIK. De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, pagina de Facebook HORIA IVANOVICI, contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită “să facem show!”

Este cel mai ușor să urmăriți LIVE FANATIK SUPERLIGA direct pe site-ul FANATIK.RO

  1. Deschideți site-ul FANATIK.RO (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului.
  3. Cele mai importante momente sunt și pe Youtube. dar și alte medii “fanatice”, Facebook Horia Ivanovici, Twitch FANATIK.
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel în Youtube.
ADVERTISEMENT

Informații importante despre FANATIK SUPERLIGA:

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită LIVE, in fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, din nou, în noul sezon, începând cu 17 iulie 2023.

Emisiunea va rula, apoi, de la ora 17:30, ÎN PREMIERĂ pe 

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA începe, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 10:30. Emisiunea de top este urmată în fiecare luni de MAX Profeţiile lui Mitică, un podcast de real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici direct pe site-ul FANATIK –ești gata de show. Cele mai importante momente sunt și pe facebook, youtube, Tik Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT