Life

Gașca Zurli s-a mărit. Anunțul făcut de trupa care încântă milioane de copii

13.04.2021 | 11:40
Gasca Zurli sa marit Anuntul facut de trupa care incanta milioane de copii
Gașca Zurli a pregătit un spectacol unic de Florii
ADVERTISEMENT

Gașca Zurli s-a mărit și pregătește o surpriză uriașă pentru copiii din România! Trupa fenomen a Mirelei Retegan vrea să aducă bucurie în ochii tuturor piticilor din țară, dar și în sufletele părinților, cu un spectacol inedit pregătit de Florii chiar în Capitală!

Gașca Zurli îi va face cunoștință publicului cu noul personaj din echipă, unul cu totul special pe care copiii îl vor adora mai ales acum, în preajma sărbătorilor pascale. Noul membru al echipei zurlii este iepurașul Iuti, care va fi protagonistul spectacolului unic pregătit pentru data de 25 aprilie.

ADVERTISEMENT

Trupa fenomen va pleca din mijlocul Bucureștiului și va ajunge în casele tuturor românilor. În spectacolul de Flori, cei din gașca Zurli vor face tot posibilul să îl salveze pe iepurașul Iuti, cel care a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura în timp ce împacheta cadourile de Paște.

Gașca Zurli a pregătit un spectacol de zile mari de Florii

Show-ul va fi unul interactiv și educativ pentru copii, așa cum echipa Mirelei Retegan i-a obișnuit pe cei mici. Momentul special de Florii va avea, pe lângă prezența iepurașului Iuti, o mare surpriză: (re)întâlnirea cu Magicianul Marian Râlea

ADVERTISEMENT

„În Duminica Floriilor vrem să facem ceva ce n-am mai făcut până acum. Să ne conectăm cu prietenii noștri din toată țara și din toată lumea. Și să creăm împreună cel mai frumos moment de recunoștință și iertare.

Bunătatea se învață de acasă. Iubirea se simte, în primul rând, în familie. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să ne amintim pentru ce suntem recunoscători și să ne bucurăm de tot ce avem”, ne-a declarat Mirela Retegan.

ADVERTISEMENT
gașca zurli
Iepurașul Iuti, cel mai nou personaj din Gașca Zurli

Spectacolul care se va produce duminică, 25 aprilie, va fi transmis live pe streamerse.net, începând cu ora 18:00, dar până la acel moment, cei dornici vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile pe care vor să le știe despre acest show și cum va ajunge direct în casele lor.