Fotbal intern

Finală Hermannstadt-Craiova! 36 ani de la ultima echipă de B în finală!

10.05.2018 | 21:51
Finala HermannstadtCraiova 36 ani de la ultima echipa de B in finala
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş a fost eliminată din Cupa României de Hermannstadt, scor 2-3, iar formaţia din Sibiu va juca în finala care va avea loc pe 27 mai, pe „Naţional Arena”, cu CS Universitatea Craiova, echipă care a trecut de FC Botoşani. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

După 36 de ani avem din nou o echipă de ligă secundă în finală. În 1982, FC Baia Mare pierdea finala (2-3) în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Golurile meciului Gaz Metan – Hermannstadt au fost înscrise de: Popovici 6, Caiado 78/ Blănaru 11, Petrescu 28, Sîrghi 30 (autogol) 


Update. Iată echipele de start pentru meciul Gaz Metan – Hermannstadt. Formaţia din Sibiu s-a impus în meciul tur cu 1-0, prin golul înscris de Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Constantin, Sîrghi, Buşu – Olaru, Chamed, Cristea, Popovici – Fernandes, Randon

Hermannstadt: Cabuz – Coman, Stoica, Crişan, Tătar – Dâlbea, Boboc – Petrescu, Rusu, Hergheligiu – Blănaru

ADVERTISEMENT

Update. Gazonul de la stadionul din Mediaş arată impecabil înaintea meciului dintre Gaz Metan şi Hermannstadt, din manşa retur a semifinalelor Cupei României.

Starea gazonului de la stadionul din Mediaş este într-o stare foarte bună înaintea meciului Gaz Metan - Hermannstadt, din semifinalele Cupei României.
Gazonul de la stadionul din Mediaş arată impecabil înaintea meciului Gaz Metan – Hermannstadt, din semifinalele Cupei României.

Gaz Metan – Hermannstadt LIVE STREAM Cupa României semifinale. Istvan Kovacs va arbitra partida de la Mediaş, urmând să fie asistat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Alexandru Cerei. Vezi VIDEO cu toate fazele meciului  AICI

ADVERTISEMENT

Gaz Metan – Hermannstadt LIVE STREAM Cupa României semifinale

FC Hermannstadt vine după o serie foarte bună, de 34 de meciuri fără înfrângere și 10 victorii consecutive, fără gol primit! Formația din Sibiu e ca și promovată în Liga 1 și va încerca să obțină și o calificare istorică în finala Cupei României, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în partida din tur. Bogdan Rusu a marcat singurul gol al partidei în minutul 39.

Sibienii sunt încrezători înainte de meci: „Suntem în fața unui meci care ne-ar putea da șansa de a juca o finală de Cupa României, o finală care ar fi încununarea a tot ceea ce s-a petrecut anul acesta la Sibiu. E o șansă mare pentru fiecare dintre noi, antrenori, jucători, toată lumea care lucrează în cadrul acestui club și fiecare suporter al nostru să ajungem să jucăm o finală de Cupă. E posibil ca acest lucru să se întâmple o dată-n viața fiecăruia. Trebuie să fim conștienți de această șansă și să încercăm să profităm de ea. Sunt convins că același lucru îl gândesc și cei de la Mediaș. Va fi un meci dificil, la finalul căruia fiecare își dorește să facă pasul spre finala de pe „Arena Națională”.

“Ne dorim să ajungem în finală”

La fel cum am spus-o și după meciul din tur, șansele sunt de 50/50. Plecăm cu avantajul golului marcat acasă. Nu avem probleme de lot. Sperăm să ne bucurăm, mâine seară, de o calificare în finala Cupei României. (…) Nu ne temem de nimic. Sunt niște emoții speciale, pentru că nu am ajuns niciodată atât de departe în Cupa României. Nu avem de ce să ne temem deoarece ne-am depășit de mult obiectivul. Ne dorim foarte mult să înscriem la Mediaș, pentru că un gol dat acolo ar valora foarte mult pentru noi. Mergem la Mediaș să ne calificăm. Ne dorim să ajungem în finală”, a zis Alexandru Pelici.

Partida Gaz Metan – Hermannstadt se va disputa de la ora 20:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Din cealaltă semifinală, Universitatea Craiova s-a calificat, după ce a trecut de FC Botoşani. Federaţia Română de Fotbal a decis ca finala Cupei României să se desfăşoare pe Arena Naţională. Ultimul act e programat pe 27 mai.

 

ADVERTISEMENT