Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, șocat de forma fizică a jucătorilor de la Oțelul și Corvinul: „Zici că-s desenați! Bubuie furnalele de la Combinat”

Robert Niță, fostul fotbalist al celor de la Rapid, s-a arătat complet șocat de forma fizică a jucătorilor de la Oțelul și Corvinul, cele două finaliste ale Cupei României Betano.
22.04.2024 | 08:30
Robert Nita socat de forma fizica a jucatorilor de la Otelul si Corvinul Zici cas desenati Bubuie furnalele de la Combinat
Robert Niță, șocat de forma fizică a jucătorilor de la Oțelul și Corvinul: „Zici că-s desenați! Bubuie furnalele de la Combinat”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara sunt cele două finaliste ale Cupei României Betano în sezonul 2023 – 2024. Cele două s-au calificat în finala competiției după le-au eliminat în semifinale pe Universitatea Cluj, scor 2-1, și FC Voluntari, scor 3-1.

Robert Niță, șocat de forma fizică a jucătorilor celor două finaliste: „Sunt două echipe bine pregătite fizic”

Fostul fotbalist al celor de la Rapid, Robert Niță, s-a arătat complet șocat de forma fizică a jucătorilor celor două finaliste. Acesta a declarat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, că cele două echipe care își dispută finala Cupei României Betano, sunt două echipe foarte bine pregătite fizic.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii celor două echipe nu se vor gândi în finală că sunt obosiși sau să nu ajungă în prelungiri. Sunt două echipe foarte bine pregătite fizic. Păi Oțelul câștigă ultimele meciuri. Eu i-am văzut la meciul cu FC Voluntari, tu știi cât au alergat după minutul 60?

Voluntari este o echipă bine pregătită fizic, dar Oțelul a defilat. Cred că se încălzesc greu. Ei merg așa ușor, iar din minutul 60 încep să joace tare. Și poza asta cu băieții ăștia de la Hunedoara, chiar zici că e făcută în Photoshop.

ADVERTISEMENT

Uită-te ce „animale” sunt. Dacă faci poză la toate echipele din Superliga, nicio echipă nu arată toți jucătorii așa. Mai arată unu, doi, dar nu toți. Zici că sunt desenați, zici că e trucată poza, pe bune”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță: „N-am avut probleme cu Dorinel Munteanu”

Fostul fotbalist al celor de la Rapid a mai declarat că nu are nicio problemă cu Dorinel Munteanu, chiar dacă antrenorul celor de la Oțelul Galați l-a înjurat în meciul cu FC Voluntari, meci terminat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Aproape toți jucătorii joacă meci de meci 90 de minute. Ei au dus campania asta de campionat în 14, maxim 15 jucători. Jucătorii ăștia au viitorul asigurat, dacă își mai dau și cu ulei pe corp ăia sunt. Toți sunt manechine. Păi aștiaa dacă ies pe stradă în Hunedoara, bubuie fundalele de la Combinat.

Bravo lor. Cu toate astea, cred că Oțelul Galați va câștiga finala, știți că-l simpatizez foarte mult pe Dorinel Munteanu. O să-l felicit dacă câștigă finala, ne-am salutat și la meciul cu Voluntari. Eu n-am avut niciodată probleme cu el. Zic că va câștiga Oțelul, dar sper să câștige Corvinul, să facă surpriza.

ADVERTISEMENT

Sper să câștige echipa din Hunedoara pentru că Oțelul e bine, nu se bate la retrogradare, dar pentru o echipă din divizia a doua e altă emulație, e și cu stadionul. Oțelul Galați e mult mai bine”, a mai declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, șocat de forma fizică a jucătorilor de la Oțelul și Corvinul

ADVERTISEMENT