Life

George Burcea a semnat un contract uriaș! În ce film va juca actorul. Florin Piersic a avut același rol acum 45 de ani

George Burcea a semnat un contract uriaș și va juca într-un film deosebit. De altfel Florin Piersic a avut același rol acum 45 de ani.
20.03.2024 | 14:45
George Burcea a semnat un contract urias In ce film va juca actorul Florin Piersic a avut acelasi rol acum 45 de ani
George Burcea a semnat un contract uriaș cu Netflix. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea a dat marea lovitură și a semnat un contract uriaș. Actorul va juca acum într-o film cu adevărat deosebit, care cel mai probabil va ajunge sus în topuri.

George Burcea a semnat un contract uriaș

După succesul Wednesday, George Burcea a cunoscut ascensiunea pe plan profesional. Actorul se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere. Iar mai nou a semnat un contract uriaș.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că producția Wednesday i-a adus actorului o sumă consistentă în conturi. George Burcea a primit pentru rolul său nu mai puțin de 3.000 de dolari pentru o zi de filmare.

Astfel, după 20 de zile petrecute pe platoul de filmare, actorul a ajuns să plece acasă cu un total de 60.000 de dolari. Și iată că acum lucrurile merg și mai bine de atât pentru el.

ADVERTISEMENT

George Burcea a semnat un contract uriaș. Actorul va avea un rol deosebit într-o peliculă pe măsură. El îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-un film de lung metraj care se arată a fi excepțional.

Rolul a mai fost jucat de Florin Piersic acum 45 de ani

Într-o postare pe contul personal de socializare, George Burcea a scris câteva rânduri despre despre noua producție în care va fi implicat. Chiar el a recunoscut că emoțiile sunt extrem de mari. Asta în condițiile în care acest rol a fost interpretat o singură dată de Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Iar asta se întâmpla în urmă cu 45 de ani, mai exact în anul 1979. Acum însă, actorul are șansa să readucă un personaj important în cinematografe și speră ca întreg proiectul să fie și pe placul publicului larg.

”Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. 

ADVERTISEMENT

După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astăzi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a scris George Burcea pe Instagram.

Iar o mulțime de persoane au ținut să îl felicite pe celebrul actor pentru contractul semnat. Au fost persoane care au spus că un astfel de rol e o ”onoare”. Alții pe de altă parte au subliniat faptul că rolul i se potrivește de minune acestuia.

ADVERTISEMENT