Life

Serialul Wednesday, surclasat de o altă producție în topul celor mai vizionate pe Netflix. Sezonul 3 din Emily in Paris a fost lansat

Wednesday, serialul filmat în România care se bucură de un succes colosal, începe să piardă teren în fața unei producții criticate de guvernul ucrainean.
28.12.2022 | 23:13
Serialul Wednesday surclasat de o alta productie in topul celor mai vizionate pe Netflix Sezonul 3 din Emily in Paris a fost lansat
Wednesday nu mai ocupă primul loc în topul serialelor Netflix preferate în România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Wednesday, prima peliculă Netflix filmată în România, a fost detronată în topurile de vizionări de un alt serial, care la începutul acestui an a fost criticat de către guvernul ucrainean.

Wednesday nu mai este pe primul loc în România. Emily in Paris l-a surclasat în topul preferințelor clienților Netflix

Chiar dacă Wednesday se menține pe primul loc la nivel global celor mai vizionate seriale Netflix în limba engleză, conform ultimelor date publicate de companie, cu 118.540.000 ore de vizionare în săptămâna 19-25 noiembrie, pelicula de succes pierde teren în fața sezonului 3 din Emily in Paris, cu 117.610.000 ore de vizionare acumulate.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt urmate de The Recruit, un serial cu spionaj ce a avut premiera pe 16 noiembrie, și sezonul doi al seriei Alice in Borderland.

Chiar dacă este filmat în România și din distribuție fac parte mai mulți actori români, printre care George Burcea și Victor Dorobanțu, ceea ce a făcut ca pelicula sa fie și mai iubită la noi în țară, Wednesday a fost surclasat de Emily in Paris, lansat pe 21 decembrie.

ADVERTISEMENT

Serialul considerat a fi „despre modă”, spune povestea lui Emily Cooper, o directoare de marketing din Chicago care se mută în capitala Franței.

De asemenea, după cinci săptămâni în care a ocupat prima poziție în topul preferințelor utilizatorilor Netflix, seria despre Familia Addams a ajuns pe locul trei, fiind depășită și de The Recruit.

ADVERTISEMENT

La nivel internațional, Wednesday și sezonul 3 al producției Emily in Paris se află la egalitate în ceea ce privește numărul de țări în care sunt cele mai vizionate serii și anume 93.

Emily in Paris a fost criticată de guvernul ucrainean

La începutul acestui an, după ce în sezonul 2 al serialului Emily in Paris este prezentată o situație în care Petra, o ucraineancă interpretată de Daria Pancenko fură mai multe haine dintr-un magazin, Oleksandr Tkacenko, ministrul ucrainean al culturii a considerat că imaginea locuitorilor Ucrainei a fost pătată.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, Petra este înfățișată ca fiind nu doar o hoață, dar și o femeie cu gusturi îndoielnice când vine vorba de modă, care se teme să nu fie deportată.

„În Emily in Paris, avem o imagine caricaturală a unei femei din Ucraina, imagine care este inacceptabilă. Mai mult, este jignitoare. Așa sunt văzuți ucrainenii afară?”, a scris Tkacenko în mediul online, conform HotNews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: