Fotbal intern

George Cîmpanu, ambiții mari înaintea Europeanului de tineret: ”Mi-aș dori să simt câștigarea unui titlu”. Video

19.03.2021 | 11:16
George Cimpanu ambitii mari inaintea Europeanului de tineret Mias dori sa simt castigarea unui titlu Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționalei U21 a României, George Cîmpanu, are ambiții mari înaintea Europeanului de tineret și se gândește chiar la câștigarea trofeului.

România U21 face parte din Grupa A a turneului final și le va avea ca adversare pe Germania, Olanda și Ungaria. Partidele din această grupă se vor disputa în Ungaria, în perioada 24-30 martie.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” și-au ales deja numerele cu care vor evolua în prima parte a Euro U21, iar Cîmpanu a primit tricoul cu 7.

Ambițiile lui George Cîmpanu pentru Europeanul de tineret

”Am venit cu gânduri bune, să facem cel puțin figura de la ultima ediție și să avem măcar aceeași performanță. Nu știu care este cel mai greu adversar, este o grupă dificilă, dar totuși cred că cele mai periculoase sunt Olanda și Germania”, a declarat Cîmpanu într-un interviu pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi amintesc dacă m-am uitat la turneul din 2008 în care juca Adrian Mutu, eram destul de mic, avem 8 ani. Mi-aș dori să simt câștigarea unui titlu, să simt bucuria după o victorie împotriva unei echipe mari, să simt adrenalina succesului”, a spus George Cîmpanu care sunt ambițiile lui înaintea Europeanului de tineret.

”În trei cuvinte sunt un jucător ambițios, muncitor și talentat. Nu prea pot să dorm înaintea unui joc important, deoarece mă gândesc la meci și cum să joc mai bine pentru a-mi ajuta echipa”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Ce i-au transmis Ivan și Cicâldău

”M-am bucurat foarte mult pentru reușitele echipei de la turneul de acum doi ani. În perioada aia eram doar un copil și m-am bucurat la fiecare reușită a naționalei de tineret.

Nu m-am schimbat după transferul la Universitatea Craiova, sunt același om, același caracter, dar cred că această schimbare m-a ajutat. Cicâldău și Ivan m-au încurajat, mi-au spus să vin la tineret și să dau tot ce e mai bun din mine”, a încheiat Cîmpanu.

ADVERTISEMENT

Programul naționalei de tineret a României la Campionatul European 2021:

  • 24 martie, ora 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, ora 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, ora 19:00: Germania – România
ADVERTISEMENT