Life

George Piștereanu, cerere surpriză la adresa actriței Anca Dinicu. Ce răspuns a primit artistul

George Piștereanu și-a luat fanii prin învăluire când a postat o imagine alături de Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Vlad” de la Pro TV.
05.11.2021 | 22:56
George Pistereanu cerere surpriza la adresa actritei Anca Dinicu Ce raspuns a primit artistul
George Piștereanu, cerere surpriză la adresa actriței Anca Dinicu. Ce răspuns a primit artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul, care i-a interpretat pe Tibor în aceeași producție de televiziune, i-a făcut frumoasei vedete o cerere surpriză, care i-a lăsat pe internauți să-și pună câteva semne de întrebare.

Fostul actor din „Vlad” i-a cerut mâna celei care i-a dat viață personajului Gina Felea din serialul „Băieți de oraș”, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

George Piștereanu și-a luat inima în dinți și a dezvăluit că a cerut-o pe Anca Dinicu în căsătorie, dar din păcate, răspunsul nu a fost deloc cel așteptat.

George Piștereanu, detaliu legat de prietenia cu Anca Dinicu. Ce a dezvăluit actrița

„Poză din categoria: Tocmai am cerut-o! A zis nu”, a scris George Piștereanu în social media legat de o imagine cu Anca Dinicu.

ADVERTISEMENT

Și pentru că răspunsul a fost unul negativ, actrița din serialul „Vlad” s-a simțit nevoită să-și motivele alegerea, tot pe rețelele de socializare.

Anca Dinicu susține că este o persoană care are pretenții de la bărbați, acesta fiind și motivul pentru care în momentul de față nu are nicio relație sentimentală.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai punctat faptul că bărbații nu caută femeie puternice, independente și stăpâne pe sine și chiar au o mare teamă când vine vorba de această categorie.

„Pentru că sunt foarte mișto, pentru că bărbaților le e frică de femeile inteligente, puternice, ambițiaose, devreme acasă și frumoase așa cum sunt eu”, a spus actrița pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a iubit în trecut cu Kani de la Chefi la cuțite, care în momentul de față are o relație stabilă și a devenit tatăl unei fetițe.

De ce nu mai joacă George Piștereanu în serialul „Vlad”

George Piștereanu este un actor foarte cunoscut. O perioadă a jucat în producția de la Pro TV, însă parcursul său s-a încheiat odată cu moartea personajului. Povestea lui Tibor s-a terminat onorabil.

Fostul concurent de la Ferma s-a bucurat din plin de proiectul „Vlad”, dar mai ales pentru faptul că rolul său a prins publicului. De aici și dorința lui George Piștereanu de a mai încerca ceva similar.

„Mă bucur că prin acest personaj am reușit să ajung la atât de mulți oameni și că spectatorii s-au atașat de acest personaj.

Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD, o voi face, cu siguranță.

Noi am ajuns la acest proiect extraordinar pentru că echipa VLAD e o echipă de oameni dedicați și profesioniști, care au lucrat pentru un scop comun”, a declarat actorul pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: