Sport

George Pușcaș i-a șocat pe italieni! Jurnaliștii „au luat foc” când au aflat salariul colosal pe care îl încasează românul în Serie B

George Pușcaș i-a lăsat mască pe italieni după ce s-a aflat salariul pe care îl primește la Bari. Suma atacantului din Serie B i-a înfuriat pe jurnaliști.
09.04.2024 | 07:00
George Puscas ia socat pe italieni Jurnalistii au luat foc cand au aflat salariul colosal pe care il incaseaza romanul in Serie B
Reacția jurnaliștilor italieni după ce au aflat salariul lui George Pușcaș. Sursa Foto: Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni nu au reacționat foarte bine atunci când au aflat salariul pe care îl are George Pușcaș la Bari. Atacantul echipei naționale nu are performanțe pe măsura banilor câștigați în Serie B.

George Pușcaș i-a șocat pe italieni! Jurnaliștii „au luat foc” când au aflat salariul colosal pe care îl încasează românul în Serie B

Jurnaliștii italieni de la Quotidiano di Puglia, citați de tuttomercatoweb.com, susțin că George Pușcaș câștigă 108.000 de euro pe lună. Acest lucru îl face să fie cel mai bine plătit jucător al celor de la Bari.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, randamentul atacantului din Serie B nu este la nivelul salariului său. George Pușcaș are doar 2 goluri în cele 11 meciuri de când a revenit, sub formă de împrumut, la Bari. Așadar, jurnaliștii italieni l-au criticat și mai dur pe George Pușcaș după ce au aflat venitul său lunar.

“Bari a făcut un mare efort financiar pentru a-l transfera, a reușit să le ia față contracandidatelor pentru transfer, dar rezultatele lui Pușcaș sunt foarte slabe. George Pușcaș se transformă într-o mare enigmă”, au scris cei de la Il Quotidiano di Puglia.

ADVERTISEMENT

“Un gol contra lui Lecco și unul împotriva Veneziei, prea puțin pentru un număr 9 de la care Bari așteapta să rezovle probleme din atac. Toată lumea se întreabă acum ce se va întâmpla cu Pușcaș.

Nu i-a picat deloc bine schimbarea de la pauză contra Modenei, iar după meciul cu Cremonese, în care nu a fost folosit deloc, a părut deranjat că nu a fost luat în calcul de antrenor”, au mai notat jurnaliștii italieni despre George Pușcaș.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, criticat de Marius Șumudică: “Nu e o soluție pentru echipa națională”

După amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia din luna martie, Marius Șumudică i-a comparat pe Denis Drăguș și pe George Pușcaș. Fostul antrenor de la Astra este de părere că atacantul lui Bari nu este o soluție pentru echipa națională.

“Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia ca atac central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord ca atacant central? Eu cred că Pușcaș nu e o soluție în acest moment. Cu tot respectul, niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție în fața lui Drăguș acum.

ADVERTISEMENT

Tot o dăm cu Serie B, că ce tare e acolo… Ce Serie B din Italia? Comparăm vreodată Serie B din Italia cu campionatul Turciei?”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT