Life

George Simion, gata de nuntă. Cine este iubita liderului AUR

George Simion este extrem de cunoscut în lumea politică, dar vorbește extrem de rar despre viața de familie sau de cuplu.
29.10.2021 | 11:12
George Simion gata de nunta Cine este iubita liderului AUR
George Simion, gata de nuntă. Cine este iubita liderului AUR. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Politicianul recunoaște că nu este singur, ci are o parteneră de viață pe care o ține momentan ascunsă. Nici măcar numele nu a dorit să îl divulge.

Cu toate acestea liderul Alianței pentru Unirea Românilor are planuri mărețe cu iubita sa și este gata să se așeze la casa sa, așa cum își dorește mama lui.

ADVERTISEMENT

George Simion a mărturisit recent că vorbește cu partenera sa de viață despre marele pas, nunta, care ar putea avea loc în anul 2022.

Cine este iubita lui George Simion. Politicianul are planuri mărețe pentru anul viitor

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi…

ADVERTISEMENT

Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit”, a spus politicianul într-un interviu pentru cetățeanul.net.

Mai mult decât atât, George Simion spune că are o familie foarte frumoasă, fiind susținut de ambii părinți. Omul politic a mai adăugat că cei dragi au luptat mult să ajungă unde este acum.

ADVERTISEMENT

În plus, politicianul a mai precizat că a învățat foarte multe lucruri de la bunica sa, care deși avea numai 4 clase știa multe, subliniind că datorită ei și bunicului a fost olimpic la matematică.

George Simion, cuvinte de laudă pentru familia sa

„Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. 

În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!

ADVERTISEMENT

Ambii părinți sunt economiști, în București ne-au crescut. Mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. S-au cunoscut când făceau facultatea de ASE.

Ce să spun, mama săraca îmi zice «hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal». După părerea ei ce fac nu e de om normal. 

Fac parte dintr-o familie normală cum sunt alte sute de familii. Sora mea mi-a făcut cel mai mare cadou, în anul 2016, un băiețel pe nume Andrei”, a mai spus George Simion.

ADVERTISEMENT