News

George Simion, probleme și cu protestatarii din Constanța: ”Taie-o cu hoții tăi cu tot”. Reacția liderului AUR. Video

George Simion a fost primit cu răceală și de protestatarii din Constanța. Liderul AUR a fost admonestat de un bărbat prezent la protestul fermierilor.
15.01.2024 | 20:07
George Simion probleme si cu protestatarii din Constanta Taieo cu hotii tai cu tot Reactia liderului AUR Video
George Simion, admonestat și de protestatarii din Constanța: ”La hoții voștri să vă duceți”. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce joi, 11 ianuarie, a fost huiduit de o parte dintre fermierii și transportatorii aflați la Chiajna, liderul AUR, George Simion, a avut de furcă și cu protestatarii din Constanța.

George Simion, admonestat și de protestatarii din Constanța: ”La hoții voștri să vă duceți”

Luni, 15 ianuarie, la orele după-amiezii, în zona Portului Constanța s-au adunat mai multe utilaje. Între timp, la protest a ajuns și președintele AUR, George Simion. Acesta le-a transmis protestatarilor că dorește să le asculte revendicările pentru a le transmite mai departe la București.

ADVERTISEMENT

Planurile deputatului au fost rapid date peste cap de un protestatar. La un moment dat, acesta din urmă, extrem de furios, a mers la mașina lui Simion și i-a adresat cuvinte foarte dure.

”La revedere! Nu aveţi ce căuta în Constanţa, aici. Acolo, la hoții voştri să vă duceţi. Ce te uiți așa la mine? Hai taie-o! Taie-o cu hoții tăi cu tot!”, i-a spus, pe un ton violent, bărbatul din Constanța.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar patru zile, preşedintele AUR s-a dus la transportatorii care protestau la intrarea în Capitală şi le-a cerut jandarmilor să le permită accesul în Bucureşti cu tractoarele. Atunci, o parte dintre protestatari l-au huiduit şi i-au cerut să plece, acuzându-l că urmăreşte doar câştigarea de voturi.

Lasă-ne protestul, Simion! Aţi venit să vă faceţi numărul, domnule Simion” / Unde ai fost când ne-a fost greu” / Ai venit pentru voturi”, i s-a strigat politicianului din mulțime.

ADVERTISEMENT

Înainte de acest incident, într-o serie de postări pe Facebook, liderul AUR a negat că formaţiunea s-ar afla în spatele protestului. ”Nu suntem noi în spatele protestelor, dar îmi exprim public susţinerea faţă de doleanţele protestatarilor”, a scris Simion pe Facebook.

Reacția liderului AUR după acest nou moment tensionat

La scurt timp după momentul tensionat de la Constanța, George Simion a avut o reacție pe pagina sa de Facebook. Liderul AUR a urcat aici și un clip video cu dialogul pe care l-a avut cu protestatarul supărat.

ADVERTISEMENT


”Orice român supărat are dreptate! Chiar dacă voi fi și scuipat și huiduit, tot îmi voi face treaba: am cerut convocarea unei sesiuni extraordinare de Parlament pentru legile cerute de protestatari“, a scris Simion pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT