Life

George Simion, reguli stricte la nuntă. Cum trebuie să vină îmbrăcați invitații

George Simion, reguli stricte la nuntă. Deputatul AUR are un set de reguli pe care invitații trebuie să le respecte dacă vor să participe la cel mai important eveniment din viața sa.
04.08.2022 | 14:24
George Simion reguli stricte la nunta Cum trebuie sa vina imbracati invitatii
George Simion, reguli stricte la nuntă. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion a transmis ce reguli are la nunta lui cu Iulia. Deputatul AUR are un set de lucruri pe care invitații de la cel mai important eveniment din viața sa trebuie să le respecte.

George Simion, reguli stricte la nuntă

George Simion urmează să se căsătorească la finalul acestei luni cu aleasa inimii sale. Totuși, acesta a stabilit un set de reguli pentru persoanele care vor să participe.

ADVERTISEMENT

Prima dintre regulile lui George Simion pentru nunta lui este ca toată lumea să poarte ie. De asemenea, pentru că o să fie foarte mulți invitați, aceștia trebuie să poarte o brățară specială care să arate că fac parte din eveniment.

George Simion spunea că la nunta lui vor fi circa 10.000 de invitați. Deputatul AUR se va căsători cu Iulia în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că o să fie atât de mulți invitați, George Simion spunea că nunta lui va fi, de fapt, o serbare câmpenească.

De la masă nu vor lipsi sarmalele, iar atmosfera va fi întreținută de Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix.

ADVERTISEMENT

Ce alte reguli trebuie să respecte invitații lui George Simion

De asemenea, el a insistat că cine vrea să participe trebuie să confirme venirea pentru ca el și soția lui să știe pentru câte persoane trebuie să se pregătească.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că altfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

ADVERTISEMENT

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat George Simion, conform Antena 3.

George Simion se căsătorește cu o tânără în vârstă de 24 de ani, pe nume Ilinca.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a spus George Simion pe Facebook.

ADVERTISEMENT