Life

Georgiana Lobonț, făcută praf de Olguța Berbec. De la ce a plecat scandalul dintre cele două artiste

Georgiana Lobonț, atacată dur de interpreta de muzică populară Olguța Berbec. Cum au ajuns cele două cântărețe să se certe.
16.10.2023 | 23:10
Georgiana Lobont facuta praf de Olguta Berbec De la ce a plecat scandalul dintre cele doua artiste
Georgiana Lobonț, atacată dur de Olguța Berbec. Cum au ajuns cele două cântărețe să se certe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a fost făcută praf de una dintre colegele sale de breasă. De la ce a plecat scandalul dintre cele două artiste. Vedeta în vârstă de 29 de ani a făcut o declarație care nu a fost pe placul solistei din Mehedinți.

Georgiana Lobonț, atacată dur de Olguța Berbec. Cum au ajuns cele două cântărețe să se certe

Georgiana Lobonț a fost atacată dur de Olguța Berbec. Cum au ajuns cele două cântărețe să se certe, după ce în urmă cu puțină vreme solista din Cluj a dezvăluit că a renunțat la piesele din folclorul românesc.

ADVERTISEMENT

Și-a îndreptat atenția spre manele și muzică de petrecere, în ciuda faptului că a lansat o melodie alături de Andreea Bănică. Vedeta a subliniat că în felul acesta veniturile sale nu sunt afectate și își poate duce pasiunea mai departe.

„M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postam muzică populară nu făcem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

ADVERTISEMENT

Olguța a rămas că la ei în zonă, în Oltenia, altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți ascultă muzică de DJ”, a spus Georgiana Lobonț într-o emisiune TV, notează spynews.ro. Pe de altă parte, Olguța Berbec este de cu totul altă părere.

Interpreta de muzică populară a lansat un atac dur la adresa colegei sale de breaslă și chiar a dat-o exemplu pe Andra Măruță. Jurata de la Românii au talent a vândut toate biletele puse la dispoziție în turneu său, Tradițional 2.

ADVERTISEMENT

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la Tradițional, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a scris vedeta pe Instagram.

Cine este cântăreața Olguța Berbec

Olguța Berbec nu este implicată în primul său scandal. De câteva luni este la cuțite cu Niculina Stoican pe care a dat-o în judecată din cauza unei melodii despre care spune că îi aparține și că, de fapt, nu face parte din folclor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este născută pe 16 aprilie 1984, în satul Mărășești din comuna Baia de Aramă, județul Mehedinți. Solista din zona Olteniei a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Prima oară a cântat colinde cu grupul folcloric Liliacul din Baia de Aramă.

A terminat liceul de matematică – fizică. Olguța Berbec a absolvit Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, la clasa doamnei Emilia Drăgotoiu Nanu, secția canto – muzică populară în anul 2006. În paralel a studiat științe economice.

ADVERTISEMENT