Life

După succesul cu Georgiana Lobonț, Maria Chira dă lovitura toamnei! Cu ce mare artist a mai semnat

După succesul cu Georgiana Lobonț, Maria Chira dă o nouă lovitură pe plan muzical! Cu ce artist a semnat de data aceasta?
05.09.2023 | 15:00
Dupa succesul cu Georgiana Lobont Maria Chira da lovitura toamnei Cu ce mare artist a mai semnat
Georgiana Lobonț și Maria Chira, colege de scenă. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Maria Chira au dat o mare lovitură cu melodia lor și putem spune, practic, că nașa lui Armin Nicoară i-a deschis drumurile artistei. În urma colaborării lor, Maria a scos un clip cu Cipri Popescu.

Georgiana Lobonț i-a deschis drumurile! Maria Chira dă lovitura toamnei

Bafta de care se bucură acum Georgiana Lobonț ar putea deveni istorie. Colega ei de scenă Maria Chira a dat lovitura cu melodiile sale! Cea mai recentă piesă lansată, în colaborare cu renumitul Ciprian Popescu, unul din cei mai căutați producători muzicali de la noi, a strâns aproape 400.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Maria Chira dovedește, astfel, că poate să ajungă la inima publicului chiar și atunci când nu cântă cu Georgiana Lobonț. Nu că ar fi deranjat-o acest lucru, ba chiar a ajutat-o în a se promova. Pentru asta îi va mulțumi mereu nașei lui Armin Nicoară.

Maria a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre cântecul cu care a intrat în Top 30 Trending România pe YouTube, clip care e în continuă creștere la numărul de vizualizări. Este vorba despre piesa „Călător prin lume”.

ADVERTISEMENT

Artista, dezvăluiri despre succesul melodiei scoase cu Cipri Popescu: „Pune suflet în fiecare creație”

„Pentru cei ce nu știu, Cipri Popescu este și producătorul meu. Deci pot să zic că s-au aliniat astrele în ceea ce privește această colaborare. A fost mult mai ușor pentru mine să creez totul. Practic, totul a venit de la sine.

Sigur vom mai avea și alte colaborări muzicale cu Cipri. Este omul care pune suflet în fiecare creație și rezultatele nu vreau să le spun eu. Să nu pară că mă laud.

ADVERTISEMENT

Se vede de la sine ce a reușit acest om, în care am o deosebită încredere. Ideile noastre la un loc, și aici mă refer la Cipri, la mine și la soțul meu. Au creat un proiect pe termen lung. Voi mai avea mai multe colaborări muzicale cu diferiți artiști mari din România. Nu vreau să îi dezvălui deocamdată. Vreau să vă surprind plăcut”, a declarat Maria Chira, sora de suflet a cântăreței Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru FANATIK.

În urmă cu ceva timp, Maria Chira a vorbit despre legătura cu totul specială pe care o are cu Georgiana Lobonț. Interpreta de muzică de petrecere a spus că a fost extrem de emoționată când a primit propunerea de a cânta cu nașa lui Armin Nicoară. Atât de puternice au fost emoțiile încât i-au dat lacrimile.

ADVERTISEMENT

Maria Chira și-a dorit foarte mult colaborarea cu Georgiana Lobonț

„Mi-am dorit de foarte mult timp să am o colaborare cu Georgiana Lobonț. Eu o urmăresc de foarte mult timp. Îmi e foarte dragă. Din ceea ce posta ea pe rețelele de socializare, îmi părea că e o persoană deosebită, deschisă, sociabilă.

Noi două ne-am cunoscut în ziua în care am filmat videoclipul melodiei. Pot să zic că m-a emoționat foarte tare întâlnirea cu ea. Mi-au dat și lacrimile! Îmi doream foarte mult să realizăm acest proiect împreună”, povestea Maria Chira în luna iulie 2023, pentru FANATIK.

Cântăreața  s-a lansat în urma colaborării cu Georgiana Lobonț, cele două interpretând melodia „Omule, uită-te în oglindă”. Cât despre prietena ei, Lobonț, artista se pregătește pentru un eveniment frumos în familia ei. Sora ei mijlocie, Ioana, se va mărita sâmbătă, 9 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT