Life

Georgiana Lobonț radiază de fericire. Ce se întâmplă în familia sa, la 7 ani de la căsătoria cu Rareș Ciociovan?

Momente de fericire pentru Georgiana Lobonț. Ce se întâmplă în familia sa, la 7 ani de când i-a spus ”Da!” lui Rareș Ciociovan?
04.09.2023 | 19:16
Georgiana Lobont radiaza de fericire Ce se intampla in familia sa la 7 ani de la casatoria cu Rares Ciociovan
Ce veste a dat Georgiana Lobont fanilor. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bucurie imensă pentru Georgiana Lobonț. Artista în vârstă de 29 ani a ținut să o împărtășească și fanilor. Pe rețelele de socializare, a postat mai multe imagini prin care își justifică motivele de fericire. Totul se întâmplă la 7 ani de când s-a căsătorit cu soțul ei, Rareș Ciociovan.

Ce se întâmplă în familia Georgianei Lobonț la 7 ani de când a avut nunta cu Rareș Ciociovan

Georgiana Lobonț este foarte prezentă în mediul online și nu ezită în a le mărturisi fanilor atât bune, cât și rele din viața sa, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, când a dat vestea pierderii sarcinii. Acum, soarele a răsărit din nou pe strada solistei.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț radiază de bucurie, deoarece sora sa, Ioana, urmează să se căsătorească. Cântăreața a dezvăluit că în acest weekend va fi nuntă mare în familia sa și are emoții la fel de mari. Până atunci, se pun la punct ultimele detalii.

”Dragilor, am venit acasă la mami. Sora mea, Ioana, se mărită. Sâmbătă o să avem nuntă în familie. Sincer, suntem emoționați, pregătim casa, totul e o pregătire mare aici și o emoție mare.Iată că după șapte ani de la căsătoria mea, acum avem o altă nuntă în familie.

ADVERTISEMENT

Noi dăm totul din casă, dar e foarte frumos. Mami a făcut toate plăsuțele pentru mărturii, pentru cadourile care se vor da nuntașilor. Părinții mei au personalizat materialul, Ioana și-a ales culoarea asta de verde. Sunt 200 de plăsuțe, deci o să avem 400 de invitați.

Mami cică face 14 prăjituri, oameni buni. Eu i-am zis că nu are de lucru. A dat comandă de prăjituri și cică mai face și 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă. Sunt foarte fericită că totul merge ca pe roate”, a spus Georgiana Lobonț, într-un ”Story”.

ADVERTISEMENT
Sora Georgianei Lobont se casatoreste
Georgiana Lobonț anuntă că sora sa se va căsători în weekend. Sursa foto: captură Instastory

Georgiana Lobonț și Rareș Ciociovan se cunosc din liceu

Georgiana Lobonț și Rareș Ciociovan au o iubire care dăinuie din liceu. Încă de pe băncile școlii cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste, așa cum artista a precizat în numeroasele sale apariții TV. De 7 ani sunt și soț și soție și au doi copii, o fetiță și un băiețel.

Soțul Georgianei Lobonț este managerul ei și o însoțește la toate concertele. În luna iulie, ei credeau că-și vor mări familia cu încă un copil. Extrem de bucuroasă, Georgiana Lobonț anunța pe rețelele de socializare că a aflat că va deveni mamă a treia oară.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, după ce a mers la un control de rutină, Georgiana Lobonț a primit o veste cruntă. Sarcina i se oprise în a 7-a săptămână. Au urmat momente cumplite pentru îndrăgita interpretă, dar a încercat să-și revină rapid, deoarece și-a dat seama că nu a stat totul în puterile sale.

ADVERTISEMENT