Life

Georgiana Lobonț, surpriză uriașă din partea soțului ei: „După 7 ani de căsătorie!”

Georgiana Lobonț a avut parte de o surpriză uriașă, după 7 ani de căsătorie cu soțul ei, Rareș! Cum a surprins-o bărbatul?
02.04.2023 | 20:16
Georgiana Lobont surpriza uriasa din partea sotului ei Dupa 7 ani de casatorie
Georgiana Lobonț, răsfățată de soțul ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii, iar responsabil de starea ei euforică este chiar soțul și managerul ei, Rareș Ciciovan. Vedeta muzicii de petrecere a fost dusă într-un loc special, unde nu a apucat să ajungă niciodată până acum.

Georgiana Lobonț, surpriză uriașă de la soțul ei, după 7 ani de căsnicie!

Cântăreața a mers în vacanță în Tenerife, cu familia ei, iar într-una dintre seri, Rareș a vrut să îi facă o surpriză pe care să o țină minte de acum înainte. Asta deoarece în ultimii 7 ani, Georgiana nu a mai fost niciodată într-un club să se distreze.

ADVERTISEMENT

După 7 ani de căsătorie, artista și bărbatul ei au pășit din nou într-o discotecă și nu pentru a cânta, ci pentru a se simți bine împreună, fără camere de luat vederi și fără invitați pentru care să presteze.

„Oameni buni, vă dați seama, soțul m-a dus în Tenerife, la club. După 7 ani de căsătorie am ieșit și eu la club”, a spus Georgiana Lobonț, extrem de fericită, pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să ratăm o noapte de club dacă tot am venit până în Tenerife”, a mai scris Georgiana Lobonț la un alt filmuleț din discoteca în care a petrecut până în zorii zilei.

Cuplului pare să îi meargă din ce în ce mai bine, după ce în urmă cu câteva luni s-au confruntat cu o controversă mediatică de proporții. Despre cei doi s-a spus că ar fi pe punctul de a divorța, în urma unor declarații făcute chiar de Rareș, la un moment dat.

ADVERTISEMENT
georgiana lobonț
Georgiana Lobonț, party în club, în Tenerife. Foto: Instagram

Cântăreața a explicat, pentru FANATIK, cum s-a rostogolit în presă zvonul divorțului de Rareș

Georgiana a clarificat întreaga poveste de curând, pentru FANATIK. A spus tot adevărul despre episodul așa-zisului divorț, explicând ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive, acolo de unde a venit vestea-bombă.

„Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții. Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații”, ne spunea Georgiana Lobonț.

Vedeta a explicat, tot pentru FANATIK, că motivul pentru care nu a comunicat prea mult cu presa pe această temă sensibilă a fost o înțelegere pe care o încheiase cu PRO TV. I-a promis lui Măruță o exclusivitate și nu a vrut să își încalce cuvântul.

 

ADVERTISEMENT