Life

Gestul făcut de Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina. Ce face artista cu lucruri ale copiilor ei

Gestul făcut de Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina. Cum procedează artista cu lucruri ale celor doi copii ai săi.
03.08.2023 | 22:47
Gestul facut de Georgiana Lobont dupa ce a pierdut sarcina Ce face artista cu lucruri ale copiilor ei
Georgiana Lobonț a pierdut sarcina în urmă cu două zile. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț încearcă să se adune după ce a pierdut sarcina, în urmă cu două zile. Urma să dea naștere celui de-al treilea copil, însă a aflat că nu se va mai putea bucura de aducerea lui pe lume, din cauză că i s-a oprit evoluția. Ce gest vrea să facă acum solista?

Georgiana Lobonț vrea să facă un act caritabil după pierderea sarcinii

Georgiana Lobonț a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să doneze din bunurile fetiței și băiețelului ei. Mai exact, cărucioarele celor mici. Interpreta își dorește să le ofere unor familii nevoiașe și i-a îndemnat pe fani să-i scrie în comentarii.

ADVERTISEMENT

”Dragii mei, astăzi avem activitate! Sunt liberă, cu copiii, ne jucăm și păpăm clătite și am scos cărucioarele afară, pe care nu le mai folosim și vreau să le donez. Vreau să fac o postare. Donez cărucioarele copiilor, de care ne-am folosit tare bine.

Acestea le foloseam când mergeam în călătorii pe avion și acestea le foloseam mai mult în viața de zi cu zi. Sunt foarte practice. Vreau să găsim niște cazuri la care sa le trimitem cărucioarele, la familii care sunt convinsă ca ar avea cu adevărat nevoie de ele”, a declarat Georgiana Lobonț pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Georgiana Lobonț că a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț și-a uimit fanii după ce i-a anunțat în urmă cu două zile că a pierdut copilul. Asta s-a întâmplat la scurt timp după ce apărea cu zâmbetul larg pe buze, pe rețelele de socializare, cu un test de sarcină pozitiv în mână. Pe chip i se putea citi fericirea că familia i se va mări.

La un control de rutină, a aflat că sarcina era în a 7-a săptămână și că i s-a oprit din evoluție. A fost un șoc pentru ea când a aflat, mai ales că în cabinet se aflau și cei doi copii ai săi. De altfel, filma ecografia, dorindu-și să i-o arate soțului.

ADVERTISEMENT

” (…) Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mama a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta este cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct, oprind filmarea. Vroiam să filmez ca să îi arătăm și lui tati, dar a trebuit să îi dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop”, a declarat Georgiana Lobonț pe Instagram, după ce a primit vestea tristă.

ADVERTISEMENT

Totodată, îndrăgita solistă și-a exprimat și dificultatea cu care a fost nevoită apoi să iasă în spațiul public pentru a mărturisi că nu va mai fi mamă a treia oară. Nu s-a gândit vreodată că va fi pusă în fața unei situații, în care să-și piardă copilul.

ADVERTISEMENT