Life

Georgiana Lobonț, scandal total cu Armin Nicoară. „Acest om nu mai există pentru mine, este un prefăcut”

Georgiana Lobonț și finul ei, Armin Nicoară au ajuns la cuțite. Ce acuzații grave își aduc cei doi artiști și de la ce a pornit scandalul dintre ei
10.01.2024 | 00:11
Georgiana Lobont scandal total cu Armin Nicoara Acest om nu mai exista pentru mine este un prefacut
Georgiana Lobonț l-a făcut praf pe Armin Nicoară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe Georgiana Lobonț știu că artista face tot posibilul pentru a sta departe de scandaluri. Din păcate, de data asta, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa colegului de breaslă, Armin Nicoară. De la ce a pornit întregul scandal dintre cei doi artiști.

Georgiana Lobonț a pus punctul pe i în fața fanilor

Anul 2024 a debutat prost pentru Georgiana Lobonț și pentru Armin Nicoară. Lumea muzicală este zguduită de scandalul dintre cei doi care a apărut de nicăieri. Nimeni se aștepta ca artiștii să își arunce vorbe grele, mai ales că sunt rude.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este finul Georgianei Lobonț. Însă, asta nu l-a împiedicat să spună peste tot că nasa lui îi datorează bani. La auzul unor asemenea vorbe, Georgiana Lobonț a răbufnit.

Armin a spus vorbele grele la adresa nașei sale chiar în timpul unei emisiuni TV. Atunci, artistul a recunoscut că nașa lui i-a dat o țeapă și, potrivit lui, i-ar datora mai mulți bani. Armin părea foarte sigur pe el, așa că o parte dintre fani l-au crezut.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, fiind vorba despre numele ei, Georgiana Lobonț a reacționat imediat. Artista nu a acceptat să se facă asemenea acuzații la adresa ei, mai ales că toate sunt nefondate și neadevărate.

Celebra artistă susține că nici nu se pune vorba de a fi datoare cuiva

Supărată și extrem de deranjată de gestul finului ei, aceasta l-a numit pe Armin Nicoară lingușitor și prefăcut. După acuzațiile pe care i le-a adus, artista nu mai vrea să audă de saxofonist și nici nu vrea să mai colaboreze cu el.

ADVERTISEMENT

Se pare că ceea ce l-a deranjat pe Armin Nicoară este modul în care sunt remunerate piesele pe care cei doi le au împreună. Georgiana a vrut să lămurească acest aspect și a spus că nu are nicio vină în acest caz.

Artista a spus că piesele pe care le cântă împreună cu finul ei sunt urcate în mod egal pe ambele canele. Însă, de aici încolo, totul depinde doar de fani, unde se duc mai mult să asculte piesele.

ADVERTISEMENT

Georgiana nu a mai fost niciodată atât de supărată pe finul ei. Tocmai de aceea, a spus ca acesta să calculeze banii pe care îi datorează, dacă este convins că are dreptate. După ce are suma, artista a spus că așteaptă să îi dea și numărul de cont pentru a-i face transferul.

Dacă tot a început să dea din casă și să prezinte adevărata față a lui Armin, Georgiana a mai vorbit și despre nunta acestuia. Artista le-a povestit fanilor de pe Instagram că a cheltuit mii de euro la nuntă pentru ca totul să fie ca la carte.

Drept mulțumire, atunci, Armin Nicoară a acuzat-o că nu a dat niciun dar. Ceea ce a mai deranjat-o pe artistă a fost faptul că ea și soțul ei au fost puși nași pe ultima sută de metri, semn că nu au fost prima opțiune a lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican.

ADVERTISEMENT