Life

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor pe internet: „Are o formă foarte agresivă de cancer”

Georgiana Lobonț a cerut ajutorul fanilor săi de pe internet. Ce mesaj îngrijorător a distribuit vedeta. Este în joc viața unui copil.
17.08.2023 | 22:51
Georgiana Lobont strigat de ajutor pe internet Are o forma foarte agresiva de cancer
Mesajul disperat transmis de Georgiana Lobonț pe internet. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este genul de persoană care ajută pe oricine și nu se dă în laturi atunci când cineva vine spre ea cu problemă. Așa a făcut și de această dată, când i-a rugat pe cei care o urmăresc să doneze pentru un băiețel.

Georgiana Lobonț a cerut ajutorul pe internet

De fiecare dată când are ocazia să ajute, Georgiana Lobonț nu se dă în lături. Vedeta cu inimă mare a publicat pe contul său de Instagram un mesaj prin i-a rugat pe fanii săi să doneze pentru un băiețel pe care viața l-a pus de încercare încă de la o vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT

Micuțul suferă de cancer, iar părinții săi nu dispun de banii necesar pentru a-l salva, astfel și-au spus povestea pe internet, iar mesajul a ajuns și la urechile vedetei, care fără să stea pe gânduri l-a trimis mai departe.

„Viața alături de Bogdan al nostru este acum despre luptă, despre zbucium, despre zâmbet și despre fericire, pe care și-o dorește în fiecare secundă. Și care, pentru el, înseamnă un dram de sănătate.

ADVERTISEMENT

Într-o zi de început de iulie, am aflat că Bogdan are o formă extrem de rară și agresivă de cancer osos. Luptăm pentru Bogdan și până la început de septembrie, când vă spunem planul nostru. Acolo vorbim despre e înseamnă viața pentru voi!”, este mesajul redistribuit de Georgiana Lobonț.

Artista a pierdut o sarcină

Situația copilului este cu atât mai sensibilă pentru Georgiana Lobonț cu cât la începutul lunii a pierdut o sarcină. Vedeta era nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul și avea planuri pentru el, stia și cine vor fi nașii de botez, însă totul s-a năruit într-o clipă.

ADVERTISEMENT

Atunci când a mers la medic pentru un control de rutină, Georgiana Lobonț a aflat că inimioara copilului nu mai bate și că sarcina s-a oprit din evoluție. „Am avut o stare de șoc. Dar în același timp mă simțeam în putere. O forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o. Pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare.

Asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare. Iar ei erau cu mine în acel moment. Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati…

ADVERTISEMENT

Dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic. Pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată”, a spus Georgiana Lobonț, îndurerată, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT