Life

Armin Nicoară rupe tăcerea. Ce spune despre relația cu Georgiana Lobonț: ”N-am făcut nimic rău”

În urmă cu doar câteva săptămâni, s-a aflat că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se pregătesc de divorț, iar numele lui Armin Nicoară a apărut și el în discuție.
01.02.2023 | 10:49
Armin Nicoara rupe tacerea Ce spune despre relatia cu Georgiana Lobont Nam facut nimic rau
Ce spune Armin Nicoară despre relația cu nașa sa, Georgiana Lobonț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Ciciovan confirma că va divorța de Georgiana Lobonț, însă lucrurile par că s-au schimbat. Artista în schimb nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Armin Nicoară, dezvăluiri despre relația dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Între timp, Georgiana Lobonț a publicat mai multe imagini alături de soțul său, iar cei doi par mai fericiți ca oricând, gestul ei eliminând orice dubiu privind o posibilă separare.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, numele lui Armin Nicoară a fost adus și el în discuție în ultima perioadă. Nu puțini sunt cei care ar fi spus că saxofonistul ar fi fost motivul rupturii dintre cei doi soți.

Dacă la început, artistul a preferat să păstreze tăcerea și nu a vorbit pre mult pe subiect, iată că de această dată a decis să dea câteva răspunsuri cât se poate de clare.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a vorbit despre relația sa cu Georgiana Lobonț, care îi este și nașă și se par că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Saxofonistul spune că inclusiv artista s-a supărat pentru implicarea lui în scandal, însă în realitate, el își dorește doar să stea liniștit.

Ce spune Armin Nicoară despre relația cu nașa sa, Georgiana Lobonț

Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină (…). Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. , a mărturisit cântărețul, la Xtra Night Show.

Despre o posibilă relație cu Georgiana Lobonț, Armin Nicoară susține că așa ceva este imposibil. Referitor la momentul în care a pupat-o, artistul spune că el nu consideră că doi oameni ar putea să se despartă pentru un astfel de gest.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai precizat că fiecare cuplu are dreptul să își rezolve singur problemele, fără alte implicări. ”Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup”, a completat el.

Armin Nicoară pune că nu a făcut nicio greșeală

Armin Nicoară nu consideră că a făcut nimic greșit în relația cu nașa sa. Totodată, el a subliniat faptul că dacă într-adevăr, cei doi s-ar fi separat din cauza lui, atunci cel mai probabil Rareș Ciciovan ar fi ieșit public și l-ar fi acuzat direct, fără a lăsa loc de interpretări.

”Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei.

Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic”, a spus artistul.

Saxofonistul a mai precizat că nu o să mai vorbească despre acest subiect, având în vedere că nașii săi sunt de foarte mult timp împreună, iar el nu este în măsură să își dea cu părerea despre ce se întâmplă în viața lor.

ADVERTISEMENT