Life

Gest emoționant în memoria lui Nosfe: ”Dor de tine unchiu!”

Moment mângâietor în amintirea lui Nosfe. Foștii colegi de breaslă nu l-au uitat pe artist. Ce a făcut unul dintre ei acum.
27.04.2023 | 23:20
Gest emotionant in memoria lui Nosfe Dor de tine unchiu
Moment mângâietor în amintirea lui Nosfe. Foștii colegi de breaslă nu l-au uitat pe artist. Ce a făcut unul dintre ei acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gest emoționant în memoria rapperului pe numele său real Darius Vlad Creța, care s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022. „Dor de tine unchiu!”, este mesajul melancolic care a fost transmis în fața a zeci de mii de oameni.

Moment mângâietor în amintirea lui Nosfe. Foștii colegi de breaslă nu l-au uitat pe artist. Ce a făcut unul dintre ei acum

Shift, pe numele său din buletin Gabriel Mihai Istrate, este protagonistul unui moment mângâietor realizat în amintirea lui Nosfe. Artistul nu a fost uitat de foștii colegi de breală, lucru care o face mândră pe soția regretatului cântăreț.

ADVERTISEMENT

Pe una dintre paginile de socializare ale Mădălinei Crețan apare o filmare de la Beach Please care a început joi, 27 aprilie și se desfășoară până duminică, 30 aprilie. Vedeta a spus câteva cuvinte pentru amintirea regretatului său amic.

În plus, i-a pus pe oamenii care au ajuns la festivalul de pe litoral să ridice mâinile către cer pe parcusul piesei interpretate de el. Cântărețul a strigat numele lui Nosfe de mai multe ori, semn că este afectat de moartea prematură a acestuia, la doar 37 de ani.

ADVERTISEMENT

„Dacă ați ascultat vreodată muzica lui Nosfe, dacă v-a atins vreodată sufletul, dacă ați pierdut pe cineva drag, vă rog pe piesa asta să țineți mâinile sus, să atingeți cerul. Nosfe, Nosfe, Nosfe!”, a spus Shift, pe scena evenimentului, notează spynews.ro.

„Ne e dor de tine unchiu!”, a mai scris cântărețul legat de filmarea sa, postarea fiind urmărită de foarte multe persoane din mediul virtual. Cei doi artiști au lansat de-a lungul timpului mai multe piese împreună.

ADVERTISEMENT

Shift, sfâșiat de moartea prietenului său, Nosfe

Shift și Nosfe au fost foarte buni prieteni, artistul recunoscând în fața fanilor că nu poate trece peste șocul că a pierdut „un frate”. Cântărețul a postat un mesaj emoționant când a aflat vestea nefericită în urmă cu jumătate de an.

„Gânduri… încerc să mă aduc și să mă împac cu ideea că viața-i doar o clipă și că totu-i trecător. Am pierdut un frate. Am realizta că oricât m-aș fi pregătit pentru asta tot nepregătit și fragil m-ar fi prins. 

ADVERTISEMENT

Bucurați-vă de prezent, de aer pe care-l respirăm și iubiți-i și strângeți-i în brațe pe cei dragi, azi, acum! Mâine nu este promis!”, a mărturisit Shift la o săptămână de la moartea lui Nosfe, pe Instragram, conform radioimpuls.ro.

ADVERTISEMENT