News

Gest extrem al unei tinere din județul Argeș. A dat foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul de opt ani

O femeie din Topoloveni, Argeș, a încercat să se sinucidă dând foc apartamentului. În casă se afla și fiul ei, în vârstă de opt ani
27.12.2023 | 15:27
Gest extrem al unei tinere din judetul Arges A dat foc apartamentului in care se afla impreuna cu fiul de opt ani
Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor Sursa foto: Facebook ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Copilul a fost găsit nevătămat în balconul locuinţei. Mama a fost găsită inconştientă, dar cu semne vitale și a fost dusă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru distrugere prin incendiere.

Gest extrem al unei tinere din județul Argeș

Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bloc de locuinţe din Topoloveni. Vecinii au apelat numărul unic de urgență 112 în jurul orei 3:30.

ADVERTISEMENT

”La faţa locului s-au deplasat grupa operativă şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, precum şi pompieri, care au localizat şi stins incendiul.

Poliţiştii au asigurat măsurile de ordine publică şi au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu.

ADVERTISEMENT

În apartamentul în cauză, au fost identificate două persoane: în unul din dormitoare o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, şi fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, care se afla pe balcon, conştient.

Ambele persoane au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.

ADVERTISEMENT

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este aceea că femeia în vârstă de 35 de ani este cea care a incendiat apartamentul, încercând să se sinucidă, au declarat surse judiciare pentru News.ro. Investigatorii au găsit un bilet în care femeia scrie că are probleme familiale şi încearcă să justifice gestul.

Potrivit primelor verificări, femeia nu se află în evidenţele medicilor ca suferind de afecţiuni psihice.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere şi fac în continuare verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale”, a mai informat IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT