News

Gest minunat al soldaților pentru asistenta din Galați, umilită de vecini: „În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela”. Video

02.04.2020 | 21:23
Gest minunat al soldatilor pentru asistenta din Galati umilita de vecini In numele lor ne cerem scuze Mihaela Video
ADVERTISEMENT

Cazul Mihaelei, o asistentă din Galați umilită de vecini pentru că lucrează la Spitalul Boli Infecțioase din Galați, a devenit viral.

Asistenta umilită de vecini, surpriză din partea Armatei

Femeia a fost tratată cu dispreț de către vecini și i-a fost interzis accesul într-un magazin, lucru dezvăluit de aceasta pe Facebook: “Este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla, doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului. Mi-au trimis poliţia acasă. M-au dat afară din magazinul de la bloc, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase. Ce să înţeleg. E discriminare”.

ADVERTISEMENT

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text: "Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on Thursday, April 2, 2020

Momentul nu a trecut neobservat de cei din Batalionul 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor”, care au așteptat-o pe femeie în fața blocului și i-au dăruit un buchet de flori, cerându-și scuze în numele acelor vecini care au jignit-o.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei.

ADVERTISEMENT

Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text:
“Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

ADVERTISEMENT

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!

ADVERTISEMENT

Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️”, au scris soldații pe Facebook.

ADVERTISEMENT