Sport

Gest superb făcut de conducerea lui FC U Craiova! Au fost retrase locurile a doi suporteri decedați. Foto

Conducerea lui FC U Craiova a făcut un gest superb și a luat decizia de a retrage locurile de pe stadion a doi suporteri decedați.
20.02.2023 | 21:25
Gest superb facut de conducerea lui FC U Craiova Au fost retrase locurile a doi suporteri decedati Foto
Gest superb făcut de conducerea lui FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oltenii au pus pozele celor doi suporteri pe scaunele pe care aceștia stăteau în tribunele arenei din Bănie, și nimeni nu va mai putea achizționa bilete pe acele locuri de-acum înainte. Reacția fanilor a fost una foarte bună, ținând cont și de relația tensionată din ultima perioadă.

Gest superb făcut de conducerea lui FC U Craiova

Conducerea lui FC U Craiova a făcut un gest superb, retrăgând locurile pe care doi suporteri, recent decedați, au stat până nu demult. Fanii au fost mișcați de atitudinea clubului și au apreciat inițiativa: „Edi și Anu vor fi mereu alături de băieți la meciurile de acasă”.

ADVERTISEMENT

„Clubul nostru a hotărât ca locurile 1 și 2 din Peluza Sud, sectorul 15, rândul 1, să fie retrase definitiv din sistemul de ticketing, acestea urmând să fie destinate celor doi suporteri devotați ai Craiovei, care s-au alăturat Galeriei din Ceruri. Veți fi întotdeauna în amintirile noastre, Edi și Anu!”, s-a arătat într-o postare de pe Facebook a clubului.

„Felcitări! Un pas spre o relație mai bună cu suporterii!” sau „Felicitări! Un gest remarcabil! Dumnezeu să îi aibă în pază!”, au fost două dintre comentariile pozitive pe care fanii oltenilor le-au lăsat la postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Ai fost alături de Știința până în ultima clipă/Ai fost și vei rămâne ultras adevărat/Ce și-a dedicat fiecare secundă pentru echipă/Edi, nu vei fi în veci uitat!”, a fost bannerul afișat de ultrașii olteni de la Peluza Sud pentru unul dintre cei doi fani decedați.

Mesajul fanilor lui FC U Craiova
Mesajul fanilor lui FC U Craiova

Un prim pas făcut spre împăcarea dintre fani și conducerea lui FC U Craiova

Tensiunea dintre suporteri și conducerea lui FC U Craiova a fost în continuă ascensiune, iar la partida din campionat contra lui Sepsi, scandalul s-a întețit după ce Adrian Mititelu i-a acuzat pe suporteri că au sabotat echipa având scandări xenofobe.

ADVERTISEMENT

Fanii olteni nu s-au liniștit nici după ce meciul s-a întrerupt o dată, iar arbitrul Andrei Chivulete a decis să încheie partida în minutul 25 din cauza comportamentului suporterilor lui FC U Craiova. Ulterior, decizia a venit în favoarea lui Sepsi, care a câștigat la „masa verde” confruntarea.

La meciul din deplasare cu Rapid, Adrian Mititelu a anunțat că se dezice deplasării suporterilor și că aceștia pot fi primiți pe stadion, doar dacă oficialii giuleștenilor își asumă acest lucru, pentru a nu risca din nou să fie tras la răspundere după acțiunile făcute de fani împotriva sa.

ADVERTISEMENT

În plus, la partida de pe teren propriu cu Universitate Cluj, scor 5-0, conducerea oltenilor a luat decizia ca echipa să joace cu porțile închise, ca măsură după scandalul creat la duelul cu Sepsi. Acum, gestul emoționant făcut de conducere poate reprezenta un prim pas spre împăcarea cu fanii.

Peste 1.100 de persoane au apreciat postarea lui FC U Craiova la mai puțin de 4 ore de când a fost postată pe rețelele de socializare, având 54 de comentarii și fiind distribuită de către 97 de persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: