Sport

Gestul fabulos al lui Mircea Rednic față de unul dintre jucătorii săi: s-a pus în genunchi și ce a urmat e de-a dreptul fantastic! Video

UTA a învins Oțelul Galați în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii, scor 3-1, și a ajuns în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt. La finalul meciului Mircea Rednic a surprins pe toată lumea cu gestul său.
26.04.2024 | 09:35
Gestul fabulos al lui Mircea Rednic fata de unul dintre jucatorii sai sa pus in genunchi si ce a urmat e dea dreptul fantastic Video
Gestul fabulos al lui Mircea Rednic față de unul dintre jucătorii săi: s-a pus în genunchi și ce a urmat e de-a dreptul fantastic!
ADVERTISEMENT

UTA lui Mircea Rednic a câștigat fără prea mari emoții partida cu Oțelul lui Dorinel Munteanu, scor 3-1, din play-out-ul Superligii. UTA a urcat pe locul 1, la egalitate cu Hermannstadt, fiecare cu câte 31 de puncte.

Gestul fabulos al lui Mircea Rednic față de unul dintre jucătorii săi: s-a pus în genunchi și ce a urmat e de-a dreptul fantastic!

Dacă la pauză tabela era nemodificată, după revenirea de la cabine s-a spart conducta de goluri. Johana Omondi (62), Luckassen (78) și Pop (81) au înscris pentru UTA, în timp ce Cisotti a marcat golul de onoare al Oțelului în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

După fluierul de final, antrenorul Mircea Rednic a fost surprins de camere făcând un gest de-a dreptul fabulos. Tehnicianul în vârstă de 62 de ani s-a pus în genunchi în fața lui Johana Omondi (29 de ani, aripă).

Fotbalistul din Kenya a ridicat piciorul și l-a pus pe genunchiul lui Rednic, moment în care antrenorul a mimat că-i șterge gheata. Exact cum se bucură marii fotbaliști după marcarea unui gol. Momentul a durat câteva secunde, după care Rednic s-a ridicat în picioare și l-a îmbrățișat pe Omondi.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu cei doi au fost postate chiar pe contul de Facebook al clubului UTA Arad. Iar descrierea a fost una sugestivă: „Mircea’s on fire, again!” (n.r. Mircea e în flăcări, din nou!)

  • 350.000 de euro e cota de piață a lui Omondi, potrivit transfermarkt.de. Fotbalistul a înscris 5 goluri în acest sezon pentru UTA, reușind și 7 pase decisive.
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic l-a „înțepat” pe Dorinel Munteanu!

Nu a fost totul doar lapte și miere la finalul partidei dintre UTA și Oțelul Galați. După joc, Mircea Rednic l-a „înțepat” serios pe Dorinel Munteanu cu care ar fi avut un conflict.

„Când ai rezultate, nu mai contează ce filosofie ai. A fost un joc de cuvinte, nu trebuie să se spună că Rednic nu are filosofie. Când eu îmi dau drumul la gură e pericol. Voi sperați, dar eu sunt limitat în declarații. Mă bucur că am câștigat cu o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Au avut situații în care ne-au trecut gloanțele pe la ureche tot pe greșelile noastre. Ăsta e jocul lor, știam. Repriza a doua a fost mult mai bine. Noi am stat fizic mult mai bine cu pregătirile pe care le-am făcut noi. Îmi pare rău că ne-am relaxat pentru că altfel arăta tabela la 3-0.

Dacă Rednic nu are filosofie, care a câștigat două campionate cu Dinamo și cu Rapid, care nu au mai câștigat de zeci de ani campionatul și au avut și buget mai mare. Au avut antrenori și jucătorii cu mulți bani, dar n-au mai reușit să câștige trofee.

Rednic a antrenat și în vest. N-ai cum! Au fost chiar obraznici. Eu îl laud, l-am lăudat și înainte. A făcut lucruri extraordinare. Nu vorbești de antrenorul advers în momentul când pierzi. Eu când am pierdut cu 2-4 i-am zis ‘chapeau’, o echipă bună. Ne-au executat pe greșelile noastre. Trebuie să fim fair-play”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT