Sport

Mircea Rednic l-a atacat pe Dorinel Munteanu după UTA – Oțelul 3-1: „Dacă îmi dau drumul la gură e pericol! Nu vorbești de antrenorul advers când pierzi”

Mircea Rednic a avut ceva de împărțit cu Dorinel Munteanu după UTA Arad - Oțelul Galați, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii.
25.04.2024 | 20:15
Mircea Rednic la atacat pe Dorinel Munteanu dupa UTA  Otelul 31 Daca imi dau drumul la gura e pericol Nu vorbesti de antrenorul advers cand pierzi
Mircea Rednic l-a atacat pe Dorinel Munteanu după UTA - Oțelul, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii.
ADVERTISEMENT

UTA Arad a obținut o victorie spectaculoasă pe teren propriu contra Oțelului, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii. Într-o atmosferă de vis pe „Francisc Neuman”, arădenii au făcut o repriză secundă excelentă și au urcat pe primul loc în play-out. Mircea Rednic a avut un discurs dur la conferința de presă de după meci.

Mircea Rednic l-a atacat pe Dorinel Munteanu după UTA – Oțelul 3-1: „Dacă îmi dau drumul la gură e pericol! Nu vorbești de antrenorul advers când pierzi”

Mircea Rednic și-a luat revanșa în fața lui Dorinel Munteanu după UTA – Oțelul, scor 2-4, în returul din sezonul regulat. „Bătrâna Doamnă” s-a impus pe propriul teren, scor 3-1 și i-a depășit pe moldoveni în clasament. La conferința de presă de după meci, Mircea Rednic a avut un discurs vehement.

ADVERTISEMENT

„Puriul” l-a „înțepat” pe Dorinel Munteanu cu care ar fi avut un conflict. „Când ai rezultate, nu mai contează ce filosofie ai. A fost un joc de cuvinte, nu trebuie să se spună că Rednic nu are filosofie.

Când eu îmi dau drumul la gură e pericol. Voi sperați, dar eu sunt limitat în declarații. Mă bucur că am câștigat cu o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme în prima repriză. 

ADVERTISEMENT

Au avut situații în care ne-au trecut gloanțele pe la ureche tot pe greșelile noastre. Ăsta e jocul lor, știam. Repriza a doua a fost mult mai bine. Noi am stat fizic mult mai bine cu pregătirile pe care le-am făcut noi. Îmi pare rău că ne-am relaxat pentru că altfel arăta tabela la 3-0.

„Am câștigat două campionate cu Dinamo și Rapid. Am antrenat și în vest!”

Dacă Rednic nu are filosofie, care a câștigat două campionate cu Dinamo și cu Rapid, care nu au mai câștigat de zeci de ani campionatul și au avut și buget mai mare. Au avut antrenori și jucătorii cu mulți bani, dar n-au mai reușit să câștige trofee. 

ADVERTISEMENT

Rednic a antrenat și în vest. N-ai cum! Au fost chiar obraznici. Eu îl laud, l-am lăudat și înainte. A făcut lucruri extraordinare. Nu vorbești de antrenorul advers în momentul când pierzi.

Eu când am pierdut cu 2-4 i-am zis ‘chapeau’, o echipă bună. Ne-au executat pe greșelile noastre. Trebuie să fim fair-play”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

UTA Arad, primă după victoria cu Oțelul Galați: „Nu stăm rău”

Pentru UTA Arad urmează duelul din deplasare cu Poli Iași. Mircea Rednic este mulțumit cu parcursul echipei sale, deoarece obiectivul principal a fost salvarea de la retrogradare. Arădenii nu mai pot retograda matematic după victoria cu Oțelul.

„Mă bucur pentru jucătorii mei, noi am avut trei absențe importante. Nu prea avem timp. Mâine antrenament și plecăm la Iași. Îi mai las acum, le mai dau și o bere. Ne apucăm de treaba, toată lumea zice că ne relaxăm.

Obiectivul e realizat, ne-am salvat de la retrogradare. Suntem pe primul loc, sper să rămânem. Avem și prime, bani pentru echipă. Nu stăm rău, e bună filosofia, strategiile.

O echipă nouă, 29 de jucători români și străini. Am reușit să facem o echipă frumoasă. Mulțumesc suporterilor. S-a văzut diferența între micii suporteri”, au fost cuvintele lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT